Connect with us

Χανιά

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ. Ταουσιάνη | pics

Οι προπονήσεις της «Elite» ομάδας του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη

 

Η «Elite» ομάδα του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά πραγματοποίησε την δεύτερη προπόνησή της υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας. Η προπόνηση έγινε στην Μοναχή Ελιά με τον Γιάννη Ταουσιάνη και τους συνεργάτες του να δουλεύουν με τους νεαρούς παίκτες, τους οποίους στη συνέχεια θα αξιολογήσει, προκειμένου να καταρτιστεί το βασικό σχήμα της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Τη δεύτερη προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου,  η ομάδα «Elite» του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Στην προπόνηση, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς, συμμετείχε το δεύτερο γκρουπ αξιολογημένων ποδοσφαιριστών γεννηθέντες 2010 από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες των Νέου Κισσαμικού, Θησέα Περιβολίων, Ηρακλή Νεροκούρου και Ασπίδας Ναυστάθμου.

Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προπονήσεων, ο Γιάννης Ταουσιάνης με τους συνεργάτες του θα αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα καταρτίσουν το βασικό σχήμα της ομάδας «Elite» που θα προπονείται σε εβδομαδιαία βάση στη Μ.Ελιά υπό τις οδηγίες τους.

Χανιά

Πετυχημένη η επέμβαση στον Σταύρο Παναγιώτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Βρέντζος: “Ντρέπεται και η ντροπή….”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Χανιά στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO