Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Προφορική συμφωνία της Άιντραχτ με Κουλιεράκη, υποστηρίζουν οι Γερμανοί

Η γερμανική ομάδα θέλει διακαώς τον Χανιώτη στόπερ ο οποίος σύμφωνα τουλάχιστον με το  Sky Sport επιθυμεί να μετακομίσει στο σύλλογο της Φρανκφούρτης –  Στα 13 εκατ. ευρώ οι αξιώσεις του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Γερμανούς, μέχρι 8 εκατ. ευρώ προσφέρει η Άιντραχτ

 

Το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη παραμένει πολύ «ζεστό». Η γερμανική ομάδα μετά τις προσπάθειες της να αποκτήσει τον Χανιώτη στόπερ τον περασμένο Ιανουάριο που έπεσαν στο κενό, δείχνει να επιμένει.

Οι “αετοί” θέλουν διακαώς να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 20χρονο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ όμως υπάρχει χάσμα στις διαπραγματεύσεις της με τον “δικεάφαλο”.

Μάλιστα σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα πάντα με γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο η Άιντραχτ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του 20χρονου Χανιώτη, όμως υπάρχει διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», μιας και οι Γερμανοί θέλουν να δώσουν 7-8 εκατ. ευρώ ενώ οι απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» είναι στα 13 εκατ. ευρώ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει τον παίκτη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο 22χρονος Κολομβιανός στόπερ Πάκο, για τον οποίο αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 50-60 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Sport: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης συνδέθηκε με μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως είναι ακόμα πιο ακριβός από το αναμενόμενο. Ο ΠΑΟΚ ζητά 13.000.000 ευρώ για τον Κουλιεράκη με την Άιντραχτ να θέλει να πληρώσει από 7.000.000 μέχρι 8.000.000 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ, ο Κουλιεράκης θέλει οπωσδήποτε να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες από την ιταλική Serie A προσελκύουν -επίσης- τον νεαρό, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην pole position.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λέγεται ότι ενδιαφέρεται για το αμυντικό κόσμημα εδώ και καιρό και φαίνεται πως ο Κουλιεράκης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γουίλιαν Πάτσο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της αγγλικής Premier League με την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ αλλά και την Ντόρτμουντ από την Γερμανία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το Sky Sport, η Φρανκφούρτη έδωσε στον κορυφαίο παίκτη, ο οποίος έχει ακόμη μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2028, μια τιμή που φτάνει τα 60.000.000 ευρώ. Αν όντως έφτανε ένα τόσο μεγάλο ποσό στα ταμεία της Άιντραχτ για την πώληση του Πάτσο, η ομάδα της Φρανκφούρτης πιθανότατα θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη χωρίς κανένα πρόβλημα».

Φέτος, ο Κουλιεράκης έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στα 2.728 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Τζολάκης: Έτσι έζησε τη μεγάλη πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η μαντινάδα του δακρυσμένου Γιάννη Πετράκη και το πάρτι στα αποδυτήρια | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO