Connect with us

Πόλο

Δυσκολεύει η παραμονή για τον ΝΟΧ – Κόντρα στον ΝΟ Πατρών και με μειονέκτημα έδρας!

Την ήττα με 11-9 γνώρισε ο ΝΟ Χανίων από την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μπει στα play outs έχοντας μειονέκτημα έδρας.

 

Με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών και με μειονέκτημα έδρας θα διεκδικήσει ο ΝΟΧ την παραμονή του στην Α1 πόλο των ανδρών μετά την ήττα σήμερα από την ΑΕΚ στα Χανιά με 11-9 για την 8η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Ετσι η Ενωση κατέλαβε την 5η θέση της τελικής κατάταξης (με 20 βαθμούς) στο G2 και θα αντιμετωπίσει στα play out, με πλεονέκτημα έδρας, τον 8ο ΟΦΘ, διεκδικώντας την παραμονή στην κατηγορία.

Αντίθετα οι Χανιώτες (15 βαθμοί) τερματίζουν 7οι στο γκρουπ, ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει στον αγώνα ΝΟ Πατρών – ΟΦΘ, καθώς δεν ευνοούνται σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΝΟΠ (6ος). Έτσι, θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Πατρινούς, στα play out.

Η ομάδα του Δάνδολου μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε 7-4 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν, δείχνοντας ότι μπορούσαν να γυρίσουν το ματς, χωρίς όμως να καταφέρουν να περάσουν μπροστά στο σκορ, ενώ στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική, φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Διαιτητές: Μπουδραμής – Κυράνης

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-5, 3-1, 2-3

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 2, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 4, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Αρ., Παππάς 1, Φωτεινάκης, Σιαμάς Παν., Τουρκομένης 1, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 3, Παρτσόγλου, Μαρινάγης 2

Πόλο

Οι κληρώσεις για μίνι παίδες και προμίνι του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Βενιζέλεια: Το… σήκωσε και φέτος ο ΝΟ Χανίων!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Βενιζέλεια: ΝΟ Χανίων Blue-ΠΑΟΚ για το τρόπαιο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO