Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Νικητής ο Άρης Β. σε ένα ματς που το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα

Ο Άρης Βουκολιών νίκησε με 3-0 την ΑΠ Σούδας όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Παπαδόπουλου που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

 

Άρης Βουκολιών και ΑΠ Σούδας τέθηκαν αντιμέτωποι στις Βουκολιές στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Χανίων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο και να ανεβαίνουν στους 26 βαθμούς. Βέβαια το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο τραυματισμός του Νίκου Παπαδόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο σημάδεψε την αναμέτρηση.

Ο επιθετικός της Ακαδημίας χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και μέχρι να επανέλθει, επικράτησαν στιγμές αγωνίας. Ο παίκτης είχε απώλεια της μνήμης του για λίγα λεπτά, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και ότι είναι καλύτερα. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά και εν τέλει ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους νικητές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Νικολαντωνάκης άνοιξε το σκορ στο 17’ μετά από ασίστ του Τσένι. Από δημιουργός, ο Τσένι έγινε… εκτελεστής και έκανε το 2-0 στο 28’, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο (άτυχος της βραδιάς) Νίκος Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαναρώλης, ανεπιτυχώς. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 65’ με σκόρερ εκ νέου τον Τσένι.

Άρης Βουκολιών – ΑΠ Σουδας 3-0

Β’ ΕΠΣΧ: 22η αγωνιστική
Γήπεδο: Βουκολιές
Σκόρερ: 17′ Νικολαντωνάκης, 28′ , 65′ Τσένι
Διαιτητής: Παναγόπουλος
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Ζαμπετάκης
Οι συνθέσεις:

‘Αρης Βουκολιών (Παντελής Μαυρεδάκης): Ζαγκαβιέρος, Ουρούκου, Πατελάκης, Κορονιωτάκης, Μαρινάκης, Φασαράκης, Τσένι, Μπουρδάκης, Νικολαντωνάκης (87′ Γωνιωτάκης), Μυφτάρι(82′ Ξανθουδάκης), Γεωργουσάκης (84′ Μακαρώνας).

Α.Π.Σούδας (Γιώργος Τζατζιμάκης): Κουφός, Ιωαννίδης, Κέκας (77′ Βασιλάκης), Κλωθάκης Ε. (46′ Κωστόπουλος), Μπαρκάλης, Αναστασόπουλος (46′ Μωραϊτάκης), Βογιατζής, Βεργεράκης, Μαναρώλης, Τύμπας (77′ Πυροβολάκης Ε.), Παπαδόπουλος (52′ λ.τρ. Σινάνογλου).

Παρασκήνιο

Κουμπές: Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Κοντός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Φουντώνει η μάχη για πρωταθλητή και άνοδο – Το πρόγραμμα των “μονομάχων”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Χαμός στη κορυφή των σκόρερ – Προβάδισμα Λίτσι

Λίτσι
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO