Connect with us

Χανιά

Κ19: Ισόπαλοι Χανιά και Γιούχτας με το χορταστικό 4-4 | pics

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 4-4 με το αντίστοιχο συγκρότημα του Γιούχτα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2.

 

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο Βαρύπετρο ανάμεσα στις ομάδες Κ19 των Χανίων και του Γιούχτα που αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. Το ματς που έγινε υπό το βλέμμα του προπονητή της πρώτης ομάδας των Χανίων Γιάννη Ταουσιάνη, είχε ανατροπές και συγκινήσεις με το τελικό 4-4 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για το χανιώτικο συγκρότημα, ενώ η ομάδα από τις Αρχάνες έφτασε τους 4 πόντους.

Ο Γιούχτας προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ των Κατσούρρι στο 10ο λεπτό και Νίκου Ντουλάκη στο 15′ .

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μάρκου Ασλαματζίδη αντέδρασε στο β’ μέρος και με αντεπίθεση διαρκείας, όχι μόνο έφτασαν στην ισοφάριση αλλά πήραν και προβάδισμα με 4-2. Μάλιστα τα Χανιά πέτυχε και τα τέσσερα γκολ μέσα σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο.

Στο 59′ ο Σκοπελίτης μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Πλανάκης), στο 62′ ο Λαδάς ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 65′ ο Μπίτι έδωσε προβάδισμα στα Χανιά με 3-2. Στο 68′ ο Τσακίρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, αλλά στο φινάλε ο Γιούχτας με δυο γκολ και πάλι του Κατσούρρι (70′ και 86′) διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική διπλή ευκαιρία να κερδίσουν το ματς, αλλά ο Μπασάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Δροσατάκη, ενώ στη συνέχεια ο Λαδάς πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι.

Διαιτητής: Νταμαδάκης
Βοηθοί: Μπαντά – Λογαρίδης

 Χανιά (Μάρκος Ασλαματζίδης): Προεστάκης, Λυβιάκης (60′ Μπασάκης), Κανιαμός, Πλανάκης, Σκοπελίτης, Μαυρομάτης, Μπίτι, Τσακίρης, Λαγογιάννης (60′ Πετράκης, 86′ Τσάτσαρης), Λαδάς, Βενέτης

Γιούχτας (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Δροσατάκης, Μαυροζαχαράκης, Γκίνι (64′ Δασκαλάκης), Περγαντής, Ντουλάκης Ν., Τσαβολάκης, Ντάγια, Τσαλόπουλος (74′ Ντουλάκης Ελ.), Ορφανουδάκης (64′ Κωστάκης), Κατσούρρι, Καρπαθάκης  (90+1′ Κατσαρός)

Δ’ Ομιλος

9η αγωνιστική

Σάββατο 13 Απριλίου
Χανιά – Γιούχτας 4-4
Δευτέρα 15 Απριλίου
Athens Kallithea – Ιωνικός | 13:45
Ρεπό: Αιγάλεω

Η βαθμολογία

1.Ιωνικός 18
2.Αιγάλεω 15
3.Athens Kallithea 12
4.Γιούχτας 3
5.Χανιά 0

Χανιά

Πετυχημένη η επέμβαση στον Σταύρο Παναγιώτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Βρέντζος: “Ντρέπεται και η ντροπή….”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Χανιά στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO