Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Εύκολο πέρασμα Γρανίτη από Αγ. Αποστόλους

Ο Γρανίτης δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία φεύγοντας με το διπλό από τους Αγίους Αποστόλους, επικρατώντας με 8-0 του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ

 

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος… μίλησε για μία ακόμα αγωνιστική με τον Γρανίτη να περνάει εύκολα από τους Αγίους Αποστόλους επικρατώντας με 8-0 του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ. Η ομάδα του Τάκη Διακάκη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα σε εκείνη του Άλκη Δημήτρη, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τους έξι από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί να σκοράρουν.

Πιο συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό ο Αθανασιάδης τσίμπησε την μπάλα πριν τον αντίπαλο γκολκίπερ ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 24’ ο Παπαδεράκης σκόραρε με προβολή μετά από κεφαλιά που είχε πάρει νωρίτερα ο Παπαδάκης μετά από εκτέλεση κόρνερ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Παπακαστρήσιος «έγραψε» το 0-3 σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το 0-4 έγινε στο 32’ με τον Παπαδάκη να παίρνει το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ και να σκοράρει.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα. Στο 53’ ο Δρακάκης σκόραρε με πλασέ στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Παπαδάκη για το 0-5, ενώ ο Κατσαρός έκανε το 0-6 στο 61ο λεπτό.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο, με δύο παίκτες των γηπεδούχων να πετυχαίνουν αυτογκολ (73’ Ζανής, 77’ Σκαράκης), διαμορφώνοντας το τελικό 0-8 για τον Γρανίτη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παγχανιακός/ΑΟΔΑ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σταθινάκη στο 81′.

Ο Τάκης Διακάκης προχώρησε σε εκτεταμένο rotation στη σημερινή αναμέτρηση στους Αγίους Αποστόλους, δίνοντας φανέλα βασικού σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ – Γρανίτης 0-8

Α’ ΕΠΣΧ: 27η αγωνιστική
Γήπεδο: Αγίους Αποστόλους
Σκόρερ: 12′ Αθανασιάδης, 24′ Παπαδεράκης, 30′ Παπακαστρήσιος, 32′ Παπαδάκης, 53′ Δρακάκης, 61′ Κατσαρός, 73′ αυτ. Ζανής, 77′ αυτ. Σκαράκης
Αποβολές:
81′ Σταθινάκης
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Παναγόπουλος, Μπαταγκιώνη
Οι συνθέσεις:

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ (Άλκης Δημήτρης): Γυπαράκης, Μπακογιάννης, Γιανναράκης (75’ Καλαμαράκης), Σκαράκης, Ζανής, Μουσταφά (60’ Σταθινάκης), Πετράκης (80’ Γεωργανάς), Αρτίν, Μπέσι, Τιχομίροφ, Βαρανάκης (60’ Βογκρι)

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Βλαχάκης A. (45’ Δρακάκης), Παπακαστρήσιος (65’ Κολομπάκης), Αθανασιάδης (60’ Μποντούρι), Παπαδάκης (60’ Κατσαρός), Πατρικάκης, Σουχλάκης, Μάλαμας, Κοτζαμιχάλης, Παπαδεράκης, Τσούτσης

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Αποχαιρέτησε Πατρικάκη, Κολομπάκη και Σουχλάκη

Γρανίτης
Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Συνεχίζει στον Πανακρωτηριακό ο Παπαδάκης – Δείτε τους συνεργάτες του

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ξεκουκουλωτάκης η επόμενη ανανέωση για Ιδομενέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO