Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Α.Π. Σούδας “πέντε” αστέρων με πρωταγωνιστή τον Βογιατζή

Με πρωταγωνιστή τον Βογιατζή η Α.Π. Σούδας επικράτησε με το ευρύ 5-0 της ΕΘΚ το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Σούδας.

 

Μεγάλος σε εύρος νίκη με 5-0 το πρωί της Κυριακής στην Σούδα με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου από το ξεκίνημα του ματς να παίρνει το προβάδισμα και στην συνέχεια να μην αφήνει κανένα περιθώριο στην ΕΘΚ.

Μόλις στο 9’ ο Βογιαττζής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους γράφοντας νωρίς το 1-0. Στο 36΄ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0 σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη στο 52’ με αυτογκόλ του Γκούβερη έγινε το 3-0 με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 78’ και τον Βογιατζή να σκοράρει το τρίτο προσωπικό του τέρμα για το 4-0.
Ο «χορός» των γκολ έκλεισε με τον Σινάνογλου στο 81’ για το 5-0 μου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα

 

ΑΠ Σούδας-ΕΘΚ   5-0 

Β’ ΕΠΣΧ: 21η αγωνιστική
Γήπεδο: Σούδα
Σκόρερ:  11′, 32′, 78′ Βογιατζής, 52′ αυτογκ. Γκούβερης, 81′ Σινάνογλου
Αποβολές: –
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Παναγόπουλος, Αντωνίου

ΑΠ Σούδας (Γιώργος Τζατζιμάκης): Κουφός, Ιωαννίδης, Κέκας, Μπαρκάλης, Δασκαλάκης, Αναστασόπουλος, Βογιατζής (83′ Κωστόπουλος), Βεργεράκης, Μαναρώλης (86′ Κέτι), Τύμπας, Σινάνογλου (86′ Διαμαντάκης)

ΕΘΚ (Μάκης Γιαννόπουλος): Γεωργιάδης, Βαλέντης, Γκούβερης, Τζανακάκης (68΄Κάτσης), Κοκολογιάννης, Χριστοδουλάκης, Καλαϊτζής (85΄Λεδάκης), Παπαπαναγιώτου(63΄Αγγελόπουλος), Βαλάρης (85′ Καστανιώτης), Πολιτάκης, Χατζηγεωργίου (46΄Χναράκης)

 

Παρασκήνιο

Κουμπές: Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Κοντός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Φουντώνει η μάχη για πρωταθλητή και άνοδο – Το πρόγραμμα των “μονομάχων”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Χαμός στη κορυφή των σκόρερ – Προβάδισμα Λίτσι

Λίτσι
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO