Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον μαχητικό Χάλη ο Αστέρας Χαλέπας

Ο Αστέρας Χαλέπας επικράτησε με 3-1 του Χάλη με την ομάδα του Βαρυπέτρου να έχει να διαχειριστεί μεγάλο αριθμό απουσιών

 

Παρότι είχε μία… 11άδα απουσιών, ο Χάλης προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στα Καθιανά κόντρα στον Αστέρα Χαλέπας, αλλά δεν τα κατάφερε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με 3-1. Η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Αστέρα να θέλει τη νίκη για να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, ενώ η ομάδα του Γιώργου Λαμπιθιανάκη παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν αλλά τελικά η ομάδα που χαμογέλασε ήταν ο Αστέρας, φτάνοντας τους 37 βαθμούς.

Ο Αστέρας Χαλέπας ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι καθώς κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 14’, ο Προκόπης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και την έστειλε στα δίχτυα του Χάλη για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 πριν «βγει» το ημίχρονο, όμως η προσπάθεια του Κατελανάκη κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 61’, ο Χάλης κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Παρασκάκη και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, έψαξαν έντονα το γκολ και τελικά το βρήκαν, με τον Κολοβό να σκοράρει στο 78’ και να κάνει το 2-1. Στο 85’ ο Βασιλειάδης πέτυχε το 3-1 για τον Αστέρα Χαλέπας, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αστέρας Χαλέπας – Χάλης 3-1

Β ΕΠΣΧ: 21η αγωνιστική
Γήπεδο: Καθιανά
Σκόρερ: 14′ Προκόπης, 78′ Κολοβός, 85′ Βασιλειάδης / 61′ Παρασκάκης
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Νταμαδάκης, Καντεράκη
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Χαλέπας: Σαριδάκης, Κουκής (61’ Λαμπέας), Νικολιουδάκης, Προκόπης, Κατελανάκης Γ., Λαμάι, Παπανικολάου (46’ Κυριακίδης), Βασιλειάδης, Κατελανάκης Ε., Κολοβός

Χάλης: Κτιστάκης, Λούπου, Κουφάκης, Ζιρίδης, Σταθάκης Ν. (85’ Τραχαλάκης),, Αλί Η. (85’ Αλί Μ.), Σταθακης Γ (87’ Τσικουδάκης). Σταφύλοβ Β., Γιανναράκης Η. (85’ Κατσουλάκης), Παρασκάκης, Ραλλάκης

Παρασκήνιο

Κουμπές: Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Κοντός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Φουντώνει η μάχη για πρωταθλητή και άνοδο – Το πρόγραμμα των “μονομάχων”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Χαμός στη κορυφή των σκόρερ – Προβάδισμα Λίτσι

Λίτσι
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO