Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Επιστροφή στις νίκες για την Άμιλλα με πρωταγωνιστή τον Ντόκο

Μετά από 4 αγωνιστικές η Άμιλλα επέστρεψε στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Ντόκο. 

 

Τη νίκη με 4-1 πανηγύρισε η ‘Αμιλλα μέσα στο Νιο Χωριό κόντρα στον Τιτάν έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντόκο. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Μπονατάκη επέστρεψε στις νίκες και παραμένει “ζωντανή” στο κηνύγι της ανόδου.

Μόλις στο 11′ η Άμιλλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν απο χέρι αμυντικού κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ντόκο στέλνοντας όμως την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 15′ ο Ντόκο εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι καθώς με πλασέ άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα με 1-0 στην Άμιλλα μέσα στο Νιο Χωριό.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 52′ ο Νικάκης έδωσε την ασίστ στον Ντόκο ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του για το 0-2.

Στο 59′ ήρθε και το 0-3 αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ασκητίδη για την Άμιλλα η οποία “κλείδωνε” ουσιαστικά τους 3 βαθμούς και επέστρεφε στις νίκες.

Στο 66’ ο Ντόκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μυλωνάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-4 και  ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Μιχελαράκη να πετυχαίνει το

Τιτάν – Άμιλλα 1-4

Β’ ΕΠΣΧ: 21η αγωνιστική
Γήπεδο: Νιο Χωριό
Σκόρερ:  95′ Μιχελαράκης/ 15′ πεν., 52′  Ντόκο, 63′ Ασκητίδης, 66′ Μυλωνάκης
Αποβολές:
Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Μπαντά – Μπραουδάκη

Συνθέσεις:

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Ψαρουδάκης, Ευθυμάκης, Φραγκιαδάκης (46’ Μιχελαράκης), Μουτσάκης, Χαροκοπάκης, Ματζοράκης (46’ Ιατράκης), Κοκκινάκης (81’ Τζομπανάκης Π.), Τζαποσβίλι, Μπατής (62’ Καπλάνης), Σπαθαράκης (62’ Γιαννολάρη), Τζομπανάκης

Άμιλλα (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Ποντικάκης (71’ Μαρεντάκης), Παρασκευόπουλος (71’ Μαρινάκης), Ψαράκης, Καστρινάκης Μπεριάδης, Ψαρουδάκης (62’ Μυλωνάκης), Βασιλείου, Νικάκης (75’ Στυλιανάκης), Ντόκο (75 Ξεκουκουλωτάκης), Ασκητίδης

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει στην προεδρία του Αστέρα Χαλέπας ο Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Πετυχημένη η Γ.Σ. – Ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO