Connect with us

Γιούχτας

Με τις γνωστές απουσίες στην Λιβαδειά – Η αποστολή

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Γιούχτα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β στο γήπεδο της Λιβαδειάς

 

Ο Γιούχτας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί Κρητικού εδάφους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό Β που θα γίνει στην Λιβαδειά. Η αποστολή της ομάδας των Αρχανών έγινε γνωστή, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να μην υπολογίζει τους γνωστούς απόντες Ροβίθη, Γελαδάρη, Γιούσεφ, Φαζό και Λιποράσε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Δίχως να υπάρχει μεγάλο περιθώριο προετοιμασίας, με την ομάδα μας να ρίχνεται ξανά στην «μάχη» των play outs την Τετάρτη, οι «πράσινοι» πάτησαν και πάλι γήπεδο σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό στρέφοντας πλέον το βλέμμα στον Παναθηναϊκό Β’.

Ο Γιούχτας θα φιλοξενηθεί απ’ τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (3/4 , 15.00) στην Λιβαδειά, με την ομάδα μας να προπονείται σήμερα σε δυο γκρουπ ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι, ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στα τελειώματα φάσεων και σε ταχύτητες.

Μέρος της σημερινής προπόνησης έβγαλαν οι Ροβίθης, Γελαδάρης και Youssef ενώ θεραπείες συνέχισαν οι Φαζός και Liporace. 

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Κώστας Ανυφαντάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο νωρίς το πρωί, για την Αθήνα όπου από εκεί θα μεταβεί στην Αλίαρτο ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Ορφανουδάκης

Γιούχτας

Η απίστευτη γκάφα του Ζάχαβι για το 0-1 της Athens Kallithea | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Καταδικαστική ήττα στο Αιγάλεω – Έμειναν μόνο μαθηματικές ελπίδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Κόντρα στο Αιγάλεω δίνει έναν ακόμα τελικό ο Γιούχτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO