Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Εντυπωσιακή Ασπίδα, πέρασε από τις Βουκολιές

Πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Ασπίδα επικράτησε με 7-2 του Άρη Βουκολιών εκτός έδρας

 

Η Ασπίδα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον Άρη Βουκολιών εκτός έδρας, επικρατώντας με 7-2. Η ομάδα του Ναυστάθμου είχε ένα «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το τρίποντο με το οποίο ανεβαίνει στους 22 βαθμούς, πλησιάζοντας στο -1 τον σημερινό της αντίπαλο.

Η ομάδα του Ναυστάθμου άνοιξε το σκορ στο 8’ με τον Κυριτσιμπασάκη, με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 32’ με τον Χιμπράκου. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 1-1, και δεν… φαινόταν τι θα μας περίμενε στην «επανάληψη». Εκεί, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα «ξέσπασμα» όπου πέτυχαν έξι τέρματα και πήραν τη νίκη, με τους Κυριτσιμπασάκη και Περογαμβράκη να ξεχωρίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, με δύο γκολ στο 49’ και το 61’ ξανά από τον αφιονισμένο Κυριτσιμπασάκη, η Ασπίδα έκανε το 1-3, παίρνοντας «αέρα» δυο  τερμάτων. Το 1-2 έγινε με σουτ, ενώ το 1-3 με πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Περογαμβράκης.

Ο τελευταίος στη συνέχεια  πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και ήταν αυτός που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 στο 64’ από ασίστ του Κυριτσιμπασάκη και στο 1-5 στο 69’. Ο Άρης μείωσε σε 2-5 με το πέναλτι του Τσένι στο 72’, αλλά η Ασπίδα βρήκε άλλα δύο γκολ, με τον Σπουργίτη να σκοράρει στο 76’, και τον Κυριτσιμπασάκη να πετυχαίνει το τελικό 2-7 στο 89′, με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα για σήμερα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη Βουκολιών έχουν παράπονα από την διαιτησία του Αντωνίου, καθώς θεωρούν ότι το 2-1 της Ασπίδας προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη φάουλ, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι δεν έπρεπε να δοθεί.

Άρης Βουκολιών – Ασπίδα 2-7

Β ΕΠΣΧ: 20ή αγωνιστική
Γήπεδο: Βουκολιές
Σκόρερ: 32′ Χιμπράκου, 72′ πέν. Τσένι / 8′, 49′, 61′ πέν., 89′ Κυριτσιμπασάκης, 64′, 69′ Περογαμβράκης, 76′ Σπουργίτης
Αποβολές: – 
Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Καγιαμπάκης-Ζιούτης

Β' ΕΠΣΧ

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας: Συγχαρητήρια σε Ήφαιστο και Θησέα για την άνοδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Κουμπέ: Η σεζόν έκλεισε επιτυχώς για την ομάδα μας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Τα συγχαρητήρια της Δόξας Παχιανών στον Θησέα κα η ευχή για 3η άνοδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO