Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Χ-άνει έδαφος ο ΠΑΣ

Χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό.

 

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη και πλέον βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα του ματς και στο 25′ την μετουσίασαν σε γκολ καθώς ο Πέδρο Κόντε με πλασέ μετά απο πάσα του Σόρια έγραψε το 1-0 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στον Παναιτωλικό με σκοπό να διαφυλάξει το πολύτιμο 1-0 και να χτυπήσει στην κόντρα. Οι χώροι που βρέθηκαν για τους Αγρινιώτες έκαναν την ομάδα πιο επικίνδυνη και στο 70′ ήρθε τελικά η ισοφάριση όταν ο Μαυρίας με ωραία ενέργεια ελευθερώθηκε και έδωσε την ασίστ στον Ντίας ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (86′ Ροσάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Μπατίστ), Κόντε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (56′ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66′ Φρ. Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (66′ Λομόνακο), Χουάνπι (86′ Λιάβας), Καρέλης, Ντίας (86′ Μπακάκης).

Σούπερ Λιγκ

Παναθηναϊκός: Πέρασε από εργομετρικά ο Νίκας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξανά διεθνής ο Μάρκο Μπάκιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Η εξομολόγηση του Κώστα Γιαννούλη: Ευλογημένος που σταμάτησα με την φανέλα του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO