Connect with us

Χανιά

Το κάλεσμα της ΠΑΕ Χανιά για την αυριανή εθελοντική αιμοδοσία

Η ΠΑΕ Χανιά καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/03) στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES

 

Η ΑΝΕΚ LINES, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων Αγ Ιωάννης και το Γεν. Νοσοκομείο Χανίων διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 28 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES. Με ανάρτησή της, η ΠΑΕ Χανιά καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών λέγοντας ότι «η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύτιμη χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας».

Η ανάρτηση αναφέρει:

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύτιμη χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας. Η ΑΝΕΚ LINES μέλος της ΑΤΤΙCA GROUP σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων Αγ Ιωάννης και το Γεν. Νοσοκομείο Χανίων διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 28 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES, στην λεωφόρο Καραμανλή 148. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών. Η ΠΑΕ Χανιά στηρίζει τη δράση και σας προσκαλεί να δώσετε και εσείς αίμα και να χαρίσετε ελπίδα.

Χανιά

Αήττητος ο Ταουσιάνης κόντρα στον Αναστόπουλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

“Ντόπες” από Ροκάκη και ηγετική παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες υπάρχουν | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO