Connect with us

Χανιά

Ένα σκληρό αλλά διδακτικό μάθημα…

Η πρεμιέρα των Χανίων στα play offs δεν ήταν η επιθυμητή και αυτοί που ήταν περισσότερο στενοχωρημένοι από όλους ήταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Το βαρύ 5-1 δεν θα πρέπει ν’ ακυρώσει σε καμία περίπτωση την καταπληκτική πορεία που πραγματοποίησαν τα Χανιά σε όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου της Super League 2. Και όχι δεν ήταν… έκπληξη η πορεία των Χανίων, όπως έκπληκτοι απόρησαν και δήλωσαν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού που ήταν επιφορτισμένος με την κάλυψη του παιχνιδιού της Νίκαιας.

Το παιχνίδι της Νίκαιας σίγουρα για να έρθει, προέκυψαν αρκετά λάθη. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά από εκεί και πέρα όμως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, θα πρέπει να ζει με το άγχος και την πίεση των αρνητικών αποτελεσμάτων. Και τα Χανιά έδειξαν στην φετινή πορεία τους πως μπορούν ν’ αντιληφθούν και να βγάλουν αντίδραση έπειτα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Το έκαναν πολλές φορές από τον περασμένο Σεπτέμβρη, αν χρειαστεί θα το κάνουν ξανά. Άλλωστε μιλάμε για εννέα αγωνιστικές ακόμα όπου όλα μπορούν να γίνουν και η διαφορά μπορεί να καλυφθεί μέσα σε δύο Κυριακές.

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη πήραν ένα πολύ σκληρό μάθημα στη Νίκαια. Όμως παράλληλα ήταν και ένα διδακτικό μάθημα. Άλλωστε μιλάμε για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος που απλά την Κυριακή πλήρωσε μαζεμένα όλα τα λάθη μαζεμένα της χρονιάς!

Οι μεγάλες ομάδες δεν μένουν σε ένα αποτέλεσμα, μένουν στην διάρκεια. Και αν υπάρχει μια ομάδα με διάρκεια στο πρωτάθλημα αυτή ήταν τα Χανιά. Ώρα λοιπόν για τα κεφαλιά να σηκωθούν ψηλά και μια ακόμα μάχη ν’ ακολουθεί στην Καλαμάτα.

Χανιά

Βρέντζος: Οφείλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα παλεύει όλα τα παιχνίδια | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ταουσιάνης: Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι – Να τελειώσουμε με νίκες | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO