Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ίκαρος Μ.: Έκοψε Βασιλόπιτα με… αποκριάτικη διάθεση | pics

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκοψε ο Ίκαρος Μουρνιών την περασμένη Κυριακή (17/3), σε αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωση, στην οποία πέρα από πολύ κέφι, είχε και βραβεύσεις.

 

Αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή (17/3) ο Ίκαρος Μουρνιών, στην οποία έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Σύσσωμη η ομάδα διασκέδασε σε mood… καρναβαλιού, με το συγκρότημα του Μάνου Μαλάξιανάκη.

Μάλιστα, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Βρεττός, βράβευσε τον δημοσιογράφο Κώστα Νίτσε, όπως επίσης του Θοδωρή Ορφανίδη και Γιάννη Παπιδάκη, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η ανάρτηση του Δημήρτη Βρεττού:

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, η ομάδα μας διοργάνωσε αποκριάτικη εκδήλωση και δοθείσης της ευκαιρίας, έκοψε την βασιλόπιτα για το 2024!!!
Μας διασκέδασε το συγκρότημα του Μάνου Μαλαξιανάκη, ο οποίος μας ταξίδεψε με τις μουσικές του!!!
Ο πρόεδρος μας Βρεττός Δημήτρης, αφού έκοψε τη βασιλόπιτα, βράβευσε εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ικάρου, τον Κωνσταντίνο Νίτσε, για την προσφορά του στην Αθλητική Δημοσιογραφία, τους Ορφανίδη Θεόδωρο και Παπιδακη Ιωάννη, για την προσφορά τους στο σύλλογο μας!!!
Για την όλη διοργάνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Τάσο Αλόγλου, όλη την Δημοτική Ενότητα Θερίσου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Περιβολίων κο Πέτρο Μιχαηλίδη, καθώς επίσης και όλους τους φορείς και συλλόγους που συναίνεσαν στη παραχώρηση της αίθουσας του παλαιού αγροτικού συνεταιρισμού Περιβολίων, στην οποία έλαβε χώρα η όλη εκδήλωση!!!
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:
– Καρτάκης Εκτυπώσεις
– Creta Macron store
– Ηδύοσμος Παπαγιαννάκη
– Γαζιώτης Στέλιος
καθώς επίσης και τους δωροθετες:
– Stella Palace Aqua Park Resort
– Γιαννουδάκης Travel
– Ταβέρνα της Ηλέκτρας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και όσους καλέστηκαν, αλλά έλαμψαν δια της απουσίας τους…
Και του χρόνου με υγεία για όλους μας και καλή Σαρακοστή!!!

Α' ΕΠΣΧ

Ακόμη δυο ανανέωσεις – Παραμένουν Γαλατά Ορφανίδης και Βασιλάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Σπάθα: Παραμένει στο τιμόνι της ομάδας ο Τζωρτζάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Ο Γρανίτης συγχαίρει την Μικτή Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO