Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Σελάμη η Ιωνία

Η Ιωνία επικράτησε με 3-1 του Πανακρωτηριακού  για την 22η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων, σε ένα ματς που είχε την υπογραφή του Γιώργου Σελάμη, που σημείωσε δύο τέρματα.

 

Από το πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” την υπόθεση νίκη η Ιωνία 2000 κόντρα στον Πανακρωτηριακό, σε ένα ματς που είχε για μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Γιώγγο Σελάμη, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος – Μείωσε με τον Σταματάκη ο Πανακρωτηριακός, με τον Οκερέκε να γράφει το τελικό 3-1 στις Μουρνιές. δοκάρι Καλλέργης πριν το γκολ.

Ο Σελάμης επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς σκόραρε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι για την ομάδα της Σπλάντζιας, την οποία οδήγησε στο τρίποντο. Ο Πανακρωτηριακός μπορεί να είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, με τον Καλλέργη να σημαδεύει το δοκάρι στο 8′, όμως οι “κιτρινόμαυροι” ληταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 12′ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Σελάμη να κερδίζει τον Μπερβανάκη για το 1-0, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 39′ , ο Οκερέκε έβγαλε ωραία ασίστ στον Σελάμη, που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αποτελέσματος, καθώς μείωσε με το γκολ του Σταματάκη στο 48′. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στο 75′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσαρτίου με 2η κίτρινη κάρτα. Η Ιωνία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 79′ ο Οκερέκε με ωραία ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα σκόραρε για το 3-1, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του.

Ιωνία 2000 – Πανακρωτηριακός 3-1

Α’ ΕΠΣΧ: 22αγωνιστική
Γήπεδο: Μουρνιές “Ελ. Πατακάκης”
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Βράγκου Αικ. – Ζαμπετάκης
Σκόρερ: 11′, 39′ Σελάμης, 79′ Οκερέκε / 48′ Σταματάκης
Αποβολές: 75′ Τσαρτίου
Συνθέσεις:

Ιωνία 2000 (Γιώργος Ανδρεαδάκης): Ντέντα, Καραγιώργος, Κελαϊδής (80′ Ζαϊμης), Πατεράκης (75′ Σταμούλης), Γοναλάκης (70′ Κάνιουρας), Αθανασάκης, Σφυριδάκης, Μπάτζιο, Σαχμπατζίδης (80′ Τσεσμελής), Σελάμης, Οκερέκε.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης Παπαδάκης): Μπερβανάκης, Μπικάκης, Βαλάσης (46′ Σαριδάκης), Μανουσάκης, Κελάκης, Καλλέργης (60′ Ταπανάρης Γ.), Κοπανάκης (87′ Κουμάκης), Ανδρεαδάκης (65′ Ταπανάρης Σ.), Μακράκης, Λαϊνάς (46′ Τσαρτίου), Σταματάκης.

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης για Κορωνάκη: “Ενας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένα πολύ καλό παιδί”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ιδομενέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Με τραπέζι αποχαιρέτησε την χρονιά η Παλαιόχωρα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO