Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

“Κούλιε” εσύ Super Star! Πέτυχε 2ο γκολ και έδωσε σκορ πρόκρισης στον ΠΑΟΚ!

Βραδιά… καριέρας κάνει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Χανιώτης αμυντικός σημείωσε και δεύτερο γκολ στο ματς κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ  για το 4-1 και έδωσε σκορ πρόκρισης στον “Δικέφαλο του Βορρά”!

 

Μαγική βραδιά για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη!

Ο Χανιώτης αμυντικός πραγματοποιεί ίσως εμφάνιση καριέρας με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς με δύο γκολ και μια ασίστ στον επαναληπτικό αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει πάρει από το… χεράκι την ομάδα του και την οδηγεί στην επόμενη φάση του Conference League.

Πέρα από το εκπληκτικό του πρώτο ημίχρονο, όπου είχε γκολ, ασίστ, χαμένες ευκαιρίες, αλλά και καίριες επεμβάσεις στην άμυνα, ο “Κούλιε” τα κάνει όλα και στο δεύτερο μέρος.

Σα να μην έφταναν αυτά, ο Κουλιεράκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72ο λεπτό, έγραψε το 4-1 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και την έδωσε σκορ πρόκρισης! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο Κουλιεράκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Κροατών και με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1, κάνοντας βραδιά καριέρας με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η μαντινάδα του δακρυσμένου Γιάννη Πετράκη και το πάρτι στα αποδυτήρια | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Τζολάκης: Το restart και οι 42 ημέρες της καθιέρωσης του! | vids

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO