Connect with us

Γ' Εθνική

ΑΟΑΝ: Το κάλεσμα στους φίλους του για το ντέρμπι με τον Ερμή στην Ιεράπετρα

Ο ΑΟΑΝ θα υποδεχθεί τον Ερμή Ζωνιανών στο Βουζουνεράκειο

 

Ο ΑΟΑΝ θα υποδεχθεί τον Ερμή Ζωνιανών στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας και με ανακοίνωσή του, καλεί τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών στο ντέρμπι.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

Με την ευχή το ερχόμενο παιχνίδι μας να είναι το τελευταίο στο οποίο στερούμαστε τη φυσική μας έδρα ως γηπεδούχοι, το Σάββατο θα υποδεχθούμε τον Ερμή Ζωνιανών για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής, ως φιλοξενούμενοι στο στάδιο «Πέτρος Βουζουνεράκης» της Ιεράπετρας, από την δημοτική αρχή της πόλης και τα τοπικά σωματεία ΟΦΙ, ΑΣΙ και Αναγέννηση, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση στην ομάδα μας. Ιδιαίτερα την Αναγέννηση, η οποία παραχώρησε το χώρο των αποδυτήριων της.

Όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον ΑΟ Χαϊδαρίου που έγινε στα Μάλια, για την αναστάτωση αυτή οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την ταλαιπωρία που θα αναγκαστούν να μετακινηθούν μακριά από τον Άγιο Νικόλαο και ιδιαίτερα στους κατόχους των διαρκείας.

Είμαστε σίγουροι ότι όπως η απόσταση δεν ήταν αποτρεπτική να βρεθούν κοντά στην ομάδα και δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας στα Μάλια και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, έτσι και αυτή τη φορά, περιμένουμε την παρουσία τους στην κερκίδα του σταδίου της Ιεράπετρας να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση τριών πολύτιμων βαθμών.

Απολογούμαστε ξανά και προς τους χορηγούς μας οι οποίοι και αυτή τη σεζόν μας στηρίζουν με την προβολή τους και μέσω των εντός έδρας αγώνων μας, όμως λόγω της κατάσταση δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς στη συμφωνία μας.

Γ' Εθνική

Νίκησε τον Ηλυσιακό και τερμάτισε 4ος ο Άρης Πετρούπολης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σκύβαλος: Έχουμε φτάσει στην πηγή και ήρθε η ώρα να πιούμε νερό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Το μήνυμα του Ρεθυμνιακού και τα συγχαρητήρια για τα μπαράζ ανόδου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO