Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ν. Μινωταύρου: Κάλεσμα για το ντέρμπι με τον Κουμπέ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο τον Κουμπέ βρίσκονται στους Νέους Μινωταύρου, που απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να τους συμπαρασταθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

 

Ένα από τα σημαντικότερα φετινά τους παιχνίδια δίνουν την Κυριακή (10/3, 10:30) οι Νέοι Μινωταύρου, που υποδέχονται στο “Ελευθέριος Πατακάκης” τον Κουμπέ για την 18η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Με την κατάσταση που επικρατεί στην βαθμολογία, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με τους “πράσινους” να καλούν τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα, σε ένα παιχνίδι που μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία ο Σταμάτης Φλεμετάκης.

Η ανακοίνωση:

Όλοι στις Μουρνιές για το ματς παραμονής!

Ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους δίνουν οι Νέοι μας, φιλοξενώντας αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου την ομάδα του Κουμπέ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης”, στις Μουρνιές και για το λόγο αυτό καλούμε το φίλαθλο κόσμο και ειδικότερα τους φιλάθλους του Μινώταυρου να βρεθούν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας προκειμένου να επιτευχθεί η νίκη, η οποία κρίνεται ως πολύ σημαντική για την εκπλήρωση του φετινού μας στόχου!

Οι Νέοι μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται για να παραμείνουν στην κατηγορία και αυτό θα προσπαθήσουν να το πράξουν αρχής γενομένης από το ματς που ακολουθεί.
Ολοι στις Μουρνιές!

Β' ΕΠΣΧ

Ματς χωρίς περιθώρια για απώλειες για τους “μνηστήρες” της ανόδου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Γεμάτο με… καμπάνες το ποινολόγιο της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO