Connect with us

Ακαδημίες

Χορταστική ισοπαλία στο Ατσαλένιο

Ηράκλειο και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 για το πρωτάθλημα Κ14 των Ενώσεων, σε ένα παιχνίδι όπου κάθε ομάδα είχε και από ένα ημίχρονο.

 

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες καθώς το Ηράκλειο, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο δίχως σκοπιμότητα και παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα.

Το Ηράκλειο μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 6′ και το 14′ με δράστη τον Αλεξάκη που δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Η υπεροχή του Ηρακλείου μετουσιώθηκε σε γκολ, ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 39ο λεπτό ο Αλεξάκης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.

Το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθώς τα Χανιά ήταν εκείνα που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με την σέντρα. Ο Πατεράκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαναρώλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζμάλι με την δεύτερη έκανε το 1-1.

Το γκολ των Χανίων αναπτέρωσε την ψυχολογία της ομάδας των Χανίων και στο 47′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Μαναρώλη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ηρακλείου ενώ έξι λεπτά αργότερα χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Πατεράκη να κάνει το σουτ και τον Βαρδαλαχάκη, τελευταία στιγμή, να διώχνει πάνω στην γραμμή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με το 1-1 να παραμένει στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Ηράκλειο: Αγαπάκης, Βαρδαλαχάκης, Γεωργακόπουλος, Γιωργομιχελάκης, Κλάδος, Γιακουμάκης, Λέσι, Σαρόγλου, Φανουράκης, Αλεξάκης, Παπαφραγκάκης.

Χανιά: Ξυφανταράκης, Αχτάρης, Ζαμπετάκης, Μπούτζουκας, Σοφιάκης, Συγγελάκης, Λουκοβίτης, Πατεράκης, Ζμάλι, Μαναρώλης, Μιχάλης.

Ακαδημίες

Μικτές Κ16 ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Χανίων: Η διαδικασία των πέναλτι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Διακάκης: Μόνο υπερηφάνεια για τα παιδιά μας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Ο Γρανίτης συγχαίρει την Μικτή Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO