Connect with us

Γ' Εθνική

Βαριά ήττα από τον ανώτερο Πανιώνιο για τον ΑΟΑΝ

Ο ΑΟΑΝ υπέκυψε στην ανωτερότητα του Πανιωνίου γνωρίζοντας την ήττα με 4-0

 

Την ήττα με 4-0 γνώρισε εκτός έδρας από τον Πανιώνιο ο ΑΟΑΝ, καθώς δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον «Ιστορικό». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, στο 5ο λεπτό με τον Γεμιστό, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Αγίου Νικολάου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Εκεί που ο ΑΟΑΝ είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τις γραμμές του και να πιέσει για ένα θετικό αποτέλεσμα, δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και στην ουσία η αναμέτρηση… τελείωσε. Ο Στούπης έκανε το 2-0 στο 50’ και ο Μπουρλάκης το 3-0 στο 54’, με τον δεύτερο να σκοράρει και στο 90’ για το τελικό 4-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (70΄ Πουλάκης), Καλύβας (61΄ λ.τ. Ποτουρίδης), Γεμιστός (61΄ Ιγνατίδης), Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γροντής, Καλάγια (70΄ Ξυγκόρος).

ΑΟΑΝ (ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΚΥΒΑΛΟΣ): Γαγκιόζης, Μουστάκης, Τσανάι, Δολαψάκης, Πλουσής (80΄ Τσιλεδάκης), Μαρινάκης (58΄ Φουκαράκης), Καμαρά, Πύλιος, Νοκάι (58΄ Κατσικοκέρης), Σένκα (69΄ Μαρκάκης), Αποστολόπουλος (69΄ Μαρτσάκης).

Γ' Εθνική

Συγχαρητήριο ΑΟΑΝ σε Πανιώνιο για τον τίτλο του πρωταθλητή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Νεάπολη – Τυμπάκι 0-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Έπεσε η αυλαία για τις εθνικές κατηγορίες και την Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO