Connect with us

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Τζωρτζάκης: Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα

Ο Στέλιος Τζωρτζάκης μίλησε στο sportcaster.gr για τον ημιτελικό ανάμεσα στην ομάδα του, την Σπάθα, και την ΑΕ Κυδωνίας, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο φινάλε και πήρε τη νίκη

 

Η Σπάθα έμεινε εκτός τελικού του Κυπέλλου Χανίων καθώς ηττήθηκε με 1-0, με γκολ στο φινάλε στο Κολυμπάρι από την ΑΕ Κυδωνίας. Ο προπονητής της Σπάθας, Στέλιος Τζωρτζάκης, παραχώρησε δηλώσεις στο sportcaster.gr μετά την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που κρίθηκε λόγω της αποβολής του Βελή στο 81’

«Ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Μετά τον τραυματισμό του Σκουλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και νομίζω ότι η πρόκριση κρίθηκε στην αποβολή που είχαμε. Εκεί υπήρχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος» τόνισε ο Τζωρτζάκης αναφορικά με το που κρίθηκε η αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Ριτζάκη ενόψει του τελικού, λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον καλό μου φίλο Γιώργο». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι το παιχνίδι άξιζε να οδηγηθεί στην παράταση ή ακόμα και στα πέναλτι: «Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, ήταν για παράταση και ίσως για πέναλτι».

Κλείνοντας, ο Στέλιος Τζωρτζάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αναφέρθηκε στον φετινό στόχο της ομάδας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και για όλη την πορεία που έχουν μέχρι τώρα. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Επιβεβαίωσε η ΕΠΣΧ για την ημερομηνία του 52ου Τελικού Κυπέλλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Χανίων!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Προβάδισμα πρόκρισης η Επισκοπή 6-0 την Δόξα Πλατανέ |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO