Connect with us

Διεθνή

Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Φενεντσβάρος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/2, 19:45) την Φενεντσβάρος, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για ένα εισιτήριο στους «16» του Conference League, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης

 

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του μετά από δύο περίπου μήνες καθώς υποδέχεται την Φερεντσβάρος στστον πρώτο από τους δύο αγώνες της σειράς, που δίνουν ένα εισιτήριο στους «16» του Conference League.

Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα κάνει ντεμπούτο και χτες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «ερυθρολεύκων».

«Δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων», έδωσε το στίγμα των προθέσεών του ο Βάσκος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί από την UEFA μια από τις καλές ευρωπαϊκές σφυρίχτρες της, ο 35χρονος Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

EURO 2024: Ξεχωρίζει το Γαλλία – Βέλγιο, κόντρα σε “Έλληνες” η Πορτογαλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Πρόκριση με μπόλικο άγχος για την Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO