Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε από το Αγρίνιο ο Άρης και βλέπει τελικό |video

Με γκολ του Βέλεθ στο 64′ ο Άρης πήρε τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο με 1-0 από τον Παναιτωλικό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

 

 

Ο Άρης έκανε βήμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας καθώς με γκολ του Βέλεθ στο 64′ έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει και της ρεβάνς.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη μπήκε καλύτερα στο ματς και μέχρι το 30′ απειλούσε την εστία του Άρη χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Στην συνέχεια η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισορρόπησε το ματς και με το 0-0 οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα στο 64′ μετά από ωραία σέντρα του Μάνου Γκαρθία, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά για το 1-0

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς, Λιάβας, Χουάνπι (77′ Πέρεζ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (Φ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (71′ Λομόνακο), Πέδρο (77′ Καρέλης).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (90′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (90′ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70′ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (56′ Σαμόρα), Μορόν (89′ Ανσαριφάρντ).

 

 

 

Κύπελλο Ελλάδος

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό – Η ώρα της σέντρας

Πανθεσσαλικό
Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Αντιπρόδερος ΕΠΟ: «Μπορεί να γίνει με 20.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου»

Πανθεσσαλικό
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κληρώνει την Παρασκευή για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO