Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: Το σκορ έδειξε ότι είχαμε εύκολο έργο

Εύκολη επικράτηση για την ΡΕΑ με 8-1 στο ματς με τις Ελπίδες Καρδίτσας κάτι που έδωσε την δυνατότητα στον Στέλιο Κοζανίδη να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε περισσότερα κορίτσια.

 

 

Η ανοδική πορεία της ΡΕΑ συνεχίζεται καθώς πανηγύρισε μια μεγάλη σε εύρος νίκη κάτι που χαροποίησε και το τεχνικό επιτελείο. Μάλιστα ο τεχνικός του συλλόγου Στέλιος Κοζανίδης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως και οι νεαρές παίκτριες που αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Κοζανίδης

«Σίγουρα η εξέλιξη του παιχνιδιού και το σκορ έδειξαν ότι είχαμε εύκολο έργο. Όμως, όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους και εμείς αλλά και ο αντίπαλος. Μάλιστα, θέλω να πω ένα μπράβο στην Καρδίτσα γιατί ήταν ένα ματς απαιτητικό για αυτούς με μακρινό ταξίδι και λόγω της θέσης που είναι έπρεπε να βρει τη δύναμη και να σταθεί όρθια.

Εμείς θέλουμε το μυαλό μας να έχει την ίδια συγκέντρωση όπως σε όλα τα ματς. Μπήκαμε μέσα με αυτή τη νοοτροπία και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά.

Πετύχαμε μία νίκη όπως όλες οι άλλες και συνεχίζουμε με την ίδια λογική και το ίδιο σκεπτικό. Επίσης, υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση από όλες τις παίκτριες που χρησιμοποίησα και από τις 5 αλλαγές που μπήκαν στο β’ μέρος. Πήγαν πολύ καλά και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO