Connect with us

ΟΦΗ

“Βόμβες” Νιόπλια για Μιχάλη Μπούση – “Προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα” | video

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τάχθηκε υπέρ του μεγαλομετόχου της κρητικής ΠΑΕ

 

Ο Νίκος Νιόπλιας με τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΣΠΟΡ FM Ηρακλείου και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή τάχθηκε υπέρ του Μιχάλη Μπούση, έκανε λόγο για άτομα που δημιουργούν κλίμα εις βάρος του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ ρίχνοντας… πυρηνικές βόμβες.

Σε μία πραγματική κατάθεση ψυχής, ο Νίκος Νιόπλιας πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα στον ΟΦΗ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει και να απειλεί».

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για «2-3 παρέες από το Ηράκλειο που προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα, εκτοξεύοντας απειλές προς τους διοικούντες την ομάδα», κάνοντας μία σύγκριση με την εποχή όπου η ομάδα «δεν είχε να πιει νερό».

 Ολόκληρη η συνέντευξη του Ν.Νιόπλια 

Αποσπάσματα όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 ο Νίκος Νιόπλιας

  • Θέλω να πω κάποια πράγματα, γιατί όταν κάποιος αδικείται θα βγαίνω να τον υποστηρίζω. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος στον ΟΦΗ, ο Μπούσης. Λειτουργεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ξέρει, έτσι έχει μάθει. Έκανε τις προάλλες μία ανάρτηση και είπε να είμαστε ενωμένοι. Τι καλύτερο από αυτό…
    Δεν μπορεί όμως να γράφει ο κόσμος τέτοια πράγματα. Δεν γίνεται να υπάρχουν απειλές, υπάρχουν δύο – τρεις παρέες στο Ηράκλειο που ξέρω ακριβώς ποιοι είναι. Ξέρω ποιοι είναι και που κάθονται, αυτά τα άτομα τα δημιουργούν αυτά. Ξέρω ποιοι είναι και τους είχα κατεβάσει από το λεωφορείο όταν ήμουν προπονητής στην Γ’ Εθνική.
  • Αν πεις κάτι στον Κούγια μπορεί να σου κάνει μήνυση, αν πεις κάτι στον Μπέο μπορεί να σε πλακώσει, υπάρχουν τόσοι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε τον Μπούση, είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλο σεβασμό, σέβεται τους πάντες. Έχει κι αυτός κάποιες στιγμές αδυναμίας, και μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά. Δεν έχε όμως κανείς το δικαίωμα να στέλνει απειλητικά mail, να βρίζει, να στέλνει μηνύματα, και πολλά άλλα που δεν έχουν βγει προς τα έξω. Οι απειλές πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν.
  • Εγώ ήμουν προπονητής το 2015, και είχα μία πολύ καλή διοίκηση. Ήταν οι Βαρδινογιάννηδες που πλήρωναν, ήταν εκείνοι που ήταν στην Γ΄ Εθνική. Μόνο αυτοί έβαλαν λεφτά στην ομάδα. Αυτοί και ο Μπούσης, κανένας άλλος. Μετά από την Γ’ Εθνική ήρθε η εποχή που δεν είχαμε νερό να πιούμε.
  • Έφυγα πέρυσι τον Οκτώβριο από τον ΟΦΗ. Τώρα τον Ιανουάριο πήγα και είδα την Κ19 του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και έπαθα πλάκα με τις ακαδημίες και τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι όλα ξεκινάνε από το οργανωτικό. Είδα ένα επίπεδο πάρα πολύ υψηλό στον ΟΦΗ. Είδα το επίπεδο που βρίσκεται ο ΟΦΗ και λέω ότι είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά τι άλλο χρειαζόμαστε τε γαμ@ο. Το αγωνιστικό φτιάχνει, το οργανωτικό δεν φτιάχνει. Όταν είσαι οργανωμένος, 9/10 θα βρεις τον δρόμο σου, όταν είσαι καφενείο, 1/10 θα τα καταφέρεις. Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν έχω ξαναδεί τέτοιον άνθρωπο σαν τον Μπούση.
  • Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα. Έχεις καλό υλικό, καλούς παίκτες, όταν θα τελειώσει η χρονιά, ας κάνεις την αυτοκριτική σου. Αλλά έχεις μία υγεία ρε παιδιά. Έχεις ρωτήσει όλους όσους δουλεύουν στον ΟΦΗ αν πληρώνονται στην ώρα τους; Τι χρήματα έχουν χάσει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα είναι όλα οργανωμένα και νοικοκυρεμένα; Το αγωνιστικό θα φτιάξει, δεν είναι καλό, εντάξει σιγά. Τα έχω ζήσει εγώ αυτά, μου έλεγαν ότι θα μου κάψουν το αμάξι, ότι θα με βάλουν στην Θύρα 4 να με δείρουν, λες και είναι καμία εξτρεμιστική οργάνωση.
  • Είναι άλλο το αγωνιστικό. Η Τρίπολη που είναι οργανωμένη ομάδα βγαίνει κάθε χρόνο Ευρώπη; Εγώ πάντα στις κακές στιγμές της ομάδας πήγαινα, δεν με πειράζει. Δεν με νοιάζει, το κάνω γιατί θέλω, μου αρέσει. Δεν είχαμε νερό να πιούμε, το χόρτο είχε φτάσει 50 πόντους. Ξέρετε πόσο την αγαπάει την ομάδα ο Μπούσης; Είναι αυτό ποδόσφαιρο; Τρεις νίκες θέλει ο ΟΦΗ να σωθεί, θα ανοίξουν τα γήπεδα. Να πάει ο κόσμος να βοηθήσει και ο ΟΦΗ θα σωθεί, σιγά. Έχεις τα γήπεδά σου, έχεις την οργάνωσή σου. Πιστεύετε ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει κέρδος;
  • Ό,τι ήταν να κάνω στο ποδόσφαιρο το έχω κάνει. Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Με απειλούσαν και τους έκανα προσφυγή. Όχι για να δείξω ότι είμαι δυνατός, 1,60 είμαι και μία μπουνιά να μου δώσεις θα πέσω κάτω. Αλλά το έκανα για να δείξω ότι είμαι τίμιος, δίκαιος. 971 ευρώ μισθό έπαιρνα και ερχόντουσαν και μου έλεγαν ότι παιρνω 10.000. Όταν κάποιος αδικείται θα είμαι εκεί να τον υποστηρίζω. Και πάλι 5 μεταγραφές έκανε τον Ιανουάριο ο Μπούσης. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπαθούν. Δεν μπορείς να το πεις αυτό… Τώρα, φέτος ήταν 25 παίκτες στην προετοιμασία. Αν δεν ερχόταν ο Μπούσης το 2018 ο ΟΦΗ θα ήταν στην Β’ Εθνική.
  • Όταν έπαιζα εγώ και είχε 10.000 κόσμο, έλεγα ότι θα παίξω καλά για να φύγει χαρούμενος ο κόσμος. Η ομάδα είναι οργανωμένοι, τις προάλλες που παίζαμε στο Αγρίνιο είδα το Νέιρα που ήταν στεναχωρημένος και έκλεισα την τηλεόραση γιατί είδα τον εαυτό μου. Θα πω για παράδειγμα κακό λόγο για τον Σπανό; Αν φύγει από τον Ατρόμητος θα υπάρχει Ατρόμητος;
  • Όταν ήμασταν με τον Ολλανδό βγαίναμε στην Ευρώπη συνέχεια; Μπορεί να βγαίναμε μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν έχουν δει πως ήταν η ομάδα. Ο Μπούσης έκανε την ανάρτηση γιατί έτσι αντιδρά. Ο καθένας έχει τη δική του αντίδραση. Όπως ο κόσμος δεν του έγραψε μόνο, αλλά άσε τα τώρα… Θέλεις μία χρονιά χαμένη ή 20 χρόνια να βολοδέρνεις;
  • Βάλε έναν άσχετο παίκτη με 10 καλούς και θα φανεί παικταράς. Βάλε έναν καλό σε 10 παίκτες που δεν μπορούν και δεν θα φανεί. Που είναι τώρα η Λάρισα; Ομάδα πρωταθλήτρια και δεν έχει… νερό να πιει. Που είναι η Παναχαϊκή, που είναι ο Πανιώνιος;

ΟΦΗ

Το νέο σύγχρονο γυμναστήριο της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Όταν ο Νίκος Μαχλάς κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

«Γιουνάιτεντ και Σίτι ενδιαφέρονται για τoν Μανδά»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO