Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Χανιά και Γρανίτης παίζουν αντίπαλοι για τον Βαγγέλη Παγωνάκη!

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την διεξαγωγή φιλικού αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο των Περιβολίων με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

 

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (17.00) στο γήπεδο των Περιβολίων ανάμεσα στα Χανιά και τον Γρανίτη. Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του νομού Χανίων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι περσινοί νταμπλούχοι της ΕΠΣ Χανίων θ’ αναμετρηθούν με το κόστος του εισιτηρίου να είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα πάνε στην οικογένεια του Βαγγέλη Παγωνάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας καλούν τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να δώσει το παρών στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. στο γήπεδο Περιβολίων.

Η αναμέτρηση αποτελεί πρωτοβουλία των δυο ομάδων με σκοπό τη στήριξη και οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παγωνάκη, ο οποίος περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Γιούχτας

Με το βλέμμα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Γιούχτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Ο “χάρτης” της νέας χρονιάς: Απομένει μια τελευταία θέση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

«Σε έναν όμιλο το πρωτάθλημα της SL2 τη νέα σεζόν – Ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO