Connect with us

Επισκοπή

Βαριά ήττα για την Επισκοπή

Την ήττα με 4-1 μέσα στο Ρεθυμνο γνώρισε η Επισκοπή από τον Εθνικό σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο ματς.

 

Ο Εθνικός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ρέθυμνο με αντίπαλο την Επισκοπή και παραμένει στο -7 από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ προηγήθηκε 1-0 με ένα γκολ στην αντεπίθεση από τον Γεωργούση ο οποίος κόντρα στην πρώην του ομάδα άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Εθνικού.

Στο 34′ ο Μέτα του Εθνικού έφυγε από θέση έξω αριστερά, σούταρε στην κίνηση έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Κούμπουλα να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Από το κόρνερ ήρθε άλλη μια καλή ευκαιρία όταν ο Χάιδος έβγαλε μια σέντρα, ο Τσαμπουράκης έπιασε μια “καρφωτή” κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κούμπουλα σε νέα σωτήρια επέμβαση.

Στο 42’ η Επισκοπή ισοφάρισε σε 1-1 όταν από μια έξυπνη ενέργεια του Οργκίτο Μέτα και το κόψιμο της μπάλας, ο Μπάρο “με τη μία” λίγο μπροστά από το ύψος του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ. Ο Αντωνίου σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του Πάτα. Ο κ. Μαυραντωνάκης υπέδειξε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Γιάννης Ντινιωτάκης για το 1-2

Στο 58′ από τη διαγώνια “30αρα” μπαλιά του Γεωργούση, ο Μαρκυγιάννης βγήκε από τα αριστερά και με απευθείας πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ψαρρά για το 1-3.

Στο 70′ από το γέμισμα του Μακρυγιάννη, ο Αντωνίου έκανε μια κεφαλιά-πάσα στον επερχόμενο Πολύζο που σούταρε μπροστά από το ύψος του πέναλτι με τον Ψαρρά να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

Στο 75′ από την έξυπνη μπαλιά του Κουκούλη, ο Μέτα έκανε την προβολή όμως και πάλι ο Κούμπουλα έκανε μια απίστευτη απόκρουση παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 77′ από κόρνερ της Επισκοπής με εκτελεστή τον Μεργέμογλου, ο Κεφαλάς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82’ είχαμε το τελικό 1-4 ο Κυριαζής πέρασε μία μεταβίβαση στον Πολύζο κι εκείνος πρόλαβε να “τσιμπήσει” στον Μακρυγιάννη πατώντας τον Κεφαλά. Ο Μακρυγιάννης βρέθηκε απέναντι στον Ψαρρά που με προσποιήσεις πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Κόλτζος): Ψαρράς Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μέτα, Μεσσήνης (84′ Τραϊτοράκης), Μπάρο, Τζωρτζινάκης (60′ Κουκούλης), Τσαμπουράκης (70′ Ανδριάνης), Πάτας, Κεφαλάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Β. Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής B., Ζωγραφάκης, Χρίστινεκ., Τσατσαρής, Μάλαϊ, Ντινιωτάκης (77′ Κυριαζής), Πολύζος (82′ Σέχου), Γεωργούσης (68′ Σκεντεράι), Μακρυγιάννης (82′ Βαλαβανόπουλος). Αντωνίου (82′ Κατσογιάννης).

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Τζαγκαράκη ενός αγνού φιλάθλου του ποδοσφαίρου και της Επισκοπής.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Πανιώνιος 1-4 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Επιστρέφει στα τοπικά του Ρεθύμνου η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Ο Κερμενίδης έκρινε το κρητικό ντέρμπι στο «αντίο» του στο Ατσαλένιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO