Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μεγάλο διπλό στο Καστέλι και στο +3 από τους αντιπάλους του ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη επικράτησε με 2-1 του Νέου Κισσαμικού εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται στο +3 από τους αντιπάλους του

 

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Απόλλωνας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Νέου Κισσαμικού στο Καστέλι και είναι από τους κερδισμένους της 16ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αντώνη Συροκάκη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ισοπαλίες του Γρανίτη και της ΑΕ Κυδωνίας και πλέον βρίσκεται στο +3 στην κορυφή.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, το… σκηνικό άλλαξε και όσα δεν έγιναν στο πρώτο μέρος, έγιναν σε… τρία λεπτά. Στο 48’ ο Μάνος Ψαράκης άνοιξε το σκορ από κοντά με πλασέ βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νέος Κισσαμικός ισοφάρισε, απαντώντας άμεσα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γιάννης Βαρουξάκης ήταν εύστοχος για το 1-1 στο 51’.

Στο φινάλε και σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που τόσο έψαχναν με τον Μάνο Ψαράκη να σκοράρει για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι στο 80’ και να δίνει προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά υπήρξαν πολλές διακοπές, με το παιχνίδι να ξεπερνάει τα 100 λεπτά στην διάρκειά του, με τον Νέο Κισσαμικό να μην καταφέρνει να βρει το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε και τον Απόλλωνα να φεύγει με τη νίκη.

Ν. Κισσαμικός – Απόλλωνας 1-2

Α’ ΕΠΣΧ: 16η αγωνιστική
Σκόρερ: 51′ πεν. Βαρουξάκης / 48′, 80’ πεν. Ψαράκης Μ.
Γήπεδο: Καστέλι
Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Γιαννουλάκης – Βράγκου Αικ.
Οι συνθέσεις:

Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Ντόντα, Παπαδάκης, Βαρουξάκης, Ζαχαριάδης, Καρεφυλλάκης, Καστανοπουλάκης (28 λ.τ. Μπαμπούλιας), Κομπογεννητάκης, Λουβιτάκης Μ (62′ λ.τ. Ανδρονικίδης), Λουβιτάκης  Ι., Νάστο

Απόλλων (Αντώνης Συκοκάκης): Τσίτσα (64′ λ.τ. Σαρτζετάκης)  Δάσκαλος, Κυτράκης, Μαρκουλάκης Ε., Μαρκουλάκης Χ., Μερόλλι (86′ Λέκας) , Μποτωνάκης (88′ Μεγαλακάκης), Παληγεώργος, , Τσόλης, Ψαράκης Μ., Ψαράκης Α.

Τοπικά

Μπαράζ ανόδου: Κρητικά ντέρμπι στη πρεμιέρα – Για τον πρώτο βήμα ο Απόλλωνας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης για Κορωνάκη: “Ενας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένα πολύ καλό παιδί”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ιδομενέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO