Connect with us

Ακαδημίες

Έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους οι μικροί της Κ19 του ΟΦΗ

Η Κ19 του ΟΦΗ κέρδισε 3-0 την Κηφισιά στο παιχνίδι που έγινε στο “ΒΑΚ” το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

Με δυο γκολ του Πιστικού και ένα του Χνάρη, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-0 της αντίστοιχης της Κηφισιάς στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πιστικό να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Φαϊτάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ζαπάρτα.

Στο 17’ ο Χνάρης με κεφαλιά εντός περιοχής έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φαϊτάκη, ενώ στο 43’ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν σημαντική ευκαιρία, με τον Ζαχαριουδάκη να επιχειρεί μακρινό, δυνατό σουτ και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου, «ψάχνοντας» και τρίτο γκολ. Στο 55’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Φαϊτάκη βγαίνει σε θέση τετ α τετ και να σουτάρει, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε απάντηση, ενώ το ίδιο συνέβη περίπου δέκα λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Θεοδοσουλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 71’ ο Πιστικός βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας της Κηφισιάς, μετά από σέντρα του Φαϊτάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Χνάρης, Χότζα, Μπλίντο, Ζαχαριουδάκης, Πορτοκαλίδης (80’ Τσερεβελάκης), Φανουράκης (65’ Σέχου), Σημαντηράκης, Πιστικός, Φαϊτάκης (70’ Τακάκης), Σταυρόπουλος (46’ Θεοδοσουλάκης).

Ακαδημίες

Μικτές Κ16 ΕΠΣΗ – Δωδεκάνησα 1-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Super League 2: Η κλήρωση των τελικών Κ19

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΣΗ στον κόσμο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO