Connect with us

Χανιά

Αήττητος κόντρα σε Athens Kallithea και Βοσνιάδη ο Ταουσιάνης

Ο τεχνικός των Χανίων Γιάννης Ταουσιάνης θα βρεθεί αντιμέτωπος σε επαγγελματικό επίπεδο 4η φορά κόντρα στον ομόλογο του Αλέκο Βοσνιάδη και 5η κόντρα στην Athens Kallithea.

 

Την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής με τα Χανιά να υποδέχονται την Athens Kallithea και το sportcaster.gr σας παρουσιάζει τα στατιστικά των δυο προπονητών Γιάννη Ταουσιάνη και Αλέκου Βοσνιάδη στα μεταξύ τους ματς.

Συντριπτικά υπέρ του Γιάννη Ταουσιάνη γέρνει η “ζυγαριά” στη μάχη των πάγκων καθώς ο τεχνικός των Χανίων έχει επικρατήσει και στα 3 ματς που έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Μάλιστα οι 2 απο αυτές τις νίκες ήταν όταν ο Ταουσιάνης βρισκόταν στον πάγκο του Εργοτέλη και ο Βοσνιάδης σε αυτόν των Χανίων.

23/12/2019  Εργοτέλης – Χανιά  1-0 με γκολ του Ροβίθη σε ματς όπου τα Χανιά είχαν πολλά παράπονα απο την διαιτησία του Απόστολου Τζουμαλάκη.

27/01/2021 Χανιά – Εργοτέλης  0-1 με γκολ του νυν παίκτη των Χανίων Γιώργου Μανουσάκη.

6/11/2023 Athens Kallithea – Χανιά  0-1 με γκολ του Ελευθεριάδη στο 9′ του ματς.

Εκτός όμως από τα παραπάνω ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι και γενικά αήττητος κόντρα στην Athens Kallithea καθώς μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 συνολικά ματς.

 

Χανιά

Σερβιλάκης: Να κλείσουμε την χρονιά με νίκη γιατί μένει η τελευταία εντύπωση | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Διαδικτυακά η μετάδοση του αγώνα με την Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Στην τελική ευθεία τα Χανιά με Κυριακάτικη προπόνηση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO