Connect with us

Γιούχτας

Για μια νέα αρχή στο ντεμπούτο Ανυφαντάκη

Ο Γιούχτας υποδέχεται στο Παγκρήτιο (22/1, 15:00) την Athens Κallithea στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού

 

Να συνδυάσει το ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη με ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει σήμερα ο Γιούχτας ο οποίος φιλοξενεί  στο Παγκρήτιο (22/1, 15:00) την Athens Κallithea στο ένα από τα δυο ματς της ημέρας που ολοκληρώνουν την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Oι πράσινοι, αν και δεδομένα το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο (μαζί με τα Χανιά) και προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι για μια καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν επίσης σε νίκη, που εφόσον έρθει θα τους δώσει πλεονέκτημα τριών βαθμών από τα Χανιά με τα οποία συγκατοικούν στη κορυφή.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, κάτι που αναμένεται να κάνει δυο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αλλά δεδομένα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φαζό και Μακατουνάκη.

Από την άλλη, ο Αλέκος Βοσνιάδης, προπονητής της Athens Kallithea FC, ανακοίνωσε αποστολή  την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αθανάσιος Πάντος, Κωνσταντίνος Κότσαρης, Ανδρέας Σακελλιάδης

Αμυντικοί: Josua Mejías, Alaixys Romao, Νίκος Καινούργιος, Γεώργιος Μανθάτης, Nicolás Marotta, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Marko Jevremović

Μέσοι: Ορέστης Τσιντώνης, Κωνσταντίνος Μπουλούλης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Javier Matilla, Demethryus, Κωνσταντίνος Edlund, Damián Silva

Επιθετικοί: Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Lucas Necul, Gonzalo Torres

Γιούχτας

Καταδικαστική ήττα στο Αιγάλεω – Έμειναν μόνο μαθηματικές ελπίδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Κόντρα στο Αιγάλεω δίνει έναν ακόμα τελικό ο Γιούχτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Χωρίς 4 στην Αθήνα για το ματς με το Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO