Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Αφιερωμένη στον Μάνο η νίκη | video

“Μέλι” έσταζε ο Γιάννης Ταουσιάνης για την εικόνα των παικτών του ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον έμπειρο επιθετικό που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

 

Τα Χανιά με καταπληκτική εμφάνιση συνέτριχαν τον Διαγόρα με 4-0 και κατά συνέπεια ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε παρά να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Ταουσιάνης αρχικά στάθηκε στον Δημήτρη Μάνο λέγοντας πως: “Μετριάζει την χαρά μας ο τραυματισμός του Μάνου, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε τη νίκη γιατί ότι έπαθε, το έπαθε από τη νοοτροπία που έχουμε όλοι μας και είναι το υπέρμετρο πάθος που έχουμε όλοι μας”.

Όσον αφορά την εμφάνιση των Χανίων επί του Διαγόρα υπογράμμισε πως: “Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ αγωνιστική κατάσταση και αυτό είναι το σπουδαίο, το έλεγα όταν δεν έρχονταν και τα αποτελέσματα. Είναι η καθημερινότητα μας, η νοοτροπία που έχουν οι παίκτες και η οποία μεταφράζεται με καλή εικόνα και αποτελέσματα όπως φάνηκε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπου ήμασταν κυρίαρχοι, ανώτεροι σε όλα τα κομμάτια του αγώνα και καθ’ όλη την διάρκεια του.

Δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, είχαμε πολύ καλά διαστήματα, δημιουργικά αλλά και από μονομαχίες όπως και κατάθεση ψυχής. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και το ευχάριστο είναι πως πέραν του τραυματισμού του Μάνου, έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις. Βλέπετε πως ότι συνθήκες και να έχουν τα παιχνίδια, η ομάδα παρουσιάζεται παρών και ανταπεξέρχεται σε όλες αυτές. Όλα αυτά τα στοιχεία με κάνουν να είμαι ευχαριστημένος”.

Τέλος για τα μεταγραφικά ζητήματα τόνισε πως τα Χανιά συνεχίζουν να “σκανάρουν” την αγορά για την απόκτηση στόπερ υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι “δεν είναι εύκολο να βρούμε, αυτήν την στιγμή, αυτό που θέλουμε”.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO