Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Θέλω να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι”

Η Ρ.Ε.Α. ταξίδεψε στη Λάρισα, όπου την Κυριακή (12.00) θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική της Women’s Football League.

 

 

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της μετά την τελευταία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Σίγουρα, το έργο των κοριτσιών δεν θα είναι εύκολο, με την ΑΕΛ να είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης.

Παράλληλα, σημείωσε πως είναι 100% έτοιμοι και πως με σοβαρότητα και πειθαρχία θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Κοζανίδη

«Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ. Όμως, θα παίξουμε και με μία πολύ καλή ομάδα την Κυριακή, όπως είναι η Λάρισα. Έχω τονίσει ότι δεν διαλέγουμε αντιπάλους και δεν υποτιμούμε κανέναν.

Όλα τα παιχνίδια για μας είναι το ίδιο, οπότε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία τα βλέπουμε όλα. Είναι πλασματική η θέση της ΑΕΛ στη βαθμολογία, καθώς θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με τις εμφανίσεις της.

Θέλω να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι, να έχουμε υπευθυνότητα και την προσοχή μας στο παιχνίδι, αλλά να έχουμε την ικανότητα και τον παράγοντα της τύχης με τη μεριά μας για να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είδαμε τι λάθη κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και όσο πιο λίγα κάνεις, τόσο πιο πολλές ελπίδες έχεις για να πάρεις τη νίκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των κοριτσιών όλο αυτό το διάστημα και θέλω να συνεχίσουν να παίρνουν αυτό που τους αναλογεί μέσα στο γήπεδο».

 

 

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO