Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Στο πλευρό του Παγωνάκη ο Μινώταυρος

Ο Μινώταυρος ανακοίνωσε την πρόθεση του να ενισχύσει τον αγώνα του Βαγγέλη Παγωνάκη για τον έρανο που γίνεται έτσι ώστε να αποκτήσει πρόσθετο μέλος.

 

 

Ο Βαγγέλης Παγωνάκης μας είχε συγκινήσει με την αποκάλυψη του οτι πάλευε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο πόδι τον οποίο και ανάγκασε να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του.

Μετά από την απόφαση του αυτή ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Τις επόμενες 20 μέρες οργανώνενται μια δράση για συλλογή χρημάτων έτσι ώστε να αποκτήσει ένα πρόσθετο μέλος τον Φεβρουάριο, που θα του δώσει την κινητικότητα που χρειάζεται για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Πέρα από τις μεμονομένες κινήσεις υπάρχει και αυτή από την πλευρά της ομάδας των Μουρνιών τον Μινώταυρο ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα απο το ματς με το Νέο Κισσαμικό στον ερανικό λογαριασμό τραπέζης που θα ανοίξει.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Μινώταυρο

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει ότι ανταποκρίνεται στη σχετική πρόσκληση από τους φίλους του Βαγγέλη Παγωνάκη, αποφασίζοντας να διαθέσει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Νέο Κισσαμικό στον ερανικό λογαριασμό τραπέζης που θ’ ανοίξει ώστε ν’ αποκτήσει το πρόσθετο μέλος που χρειάζεται για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Πέραν αυτού, όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας θα συμβάλλουν οικονομικά προς αυτή την κατεύθυνση ενώ επιπλέον στον ίδιο αγώνα θα υπάρχει στο γήπεδο κουμπαράς ούτως ώστε ο καθένας, όποιος το επιθυμεί, να καταθέτει χρήματα γι’ αυτόν τον λόγο.

Αυτή είναι η ελάχιστη βοήθεια που θα δώσει ο Μινώταυρος στον αγαπητό Βαγγέλη, το πρόβλημα υγείας του οποίου μας αιφνιδίασε όλους, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι ο ίδιος και η οικογένεια του το αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη Παγωνάκη αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το 2024 να είναι για τον ίδιο και την οικογένεια του ένα έτος φωτεινό, γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία…

Α' ΕΠΣΧ

Νέα Ιωνία – Απόλλωνας 0-0 |HIGHLIGHTS

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Αποχωρεί από τα διοικητικά της Παλαιόχωρας ο Χαλακατεβάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Αγιασμενάκης: “Πιστεύω οτι έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO