Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Κάναμε κατάθεση ψυχής”

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Στέλιου Κοζανίδη στον πάγκο της ΡΕΑ καθώς το συγκρότημα του Ρεθύμνου επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ.

 

 

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Στέλιου Κοζανίδη στον πάγκο της Ρ.Ε.Α καθώς παρά τις πολλές απουσίες το συγκρότημα του Ρεθύμνου έφτασε σε μια μεγάλη νίκη ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στην ψυχή των κοριτσιών, στις απουσίες αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του ήθελε περισσότερο το ματς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου που έδωσαν ψυχή και μπήκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο για τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια κάναμε κατάθεση ψυχής και αυτό ήταν το κλειδί για το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν κινδυνεύσαμε πετυχαίνοντας μία σημαντική και δίκαιη νίκη. Τώρα τα κεφάλια κάτω, μπορούμε να χαρούμε σήμερα και από Τρίτη συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά.

Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και τα κορίτσια το έχουν αποδείξει αυτό και με τον προηγούμενο προπονητή. Σήμερα ήμασταν μία ομάδα που ήθελε πολύ το ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, μέσα στο γήπεδο φαίνεται αν είναι εύκολο ή όχι ένα παιχνίδι.

Το ταλέντο υπάρχει, όμως, στα πολύ δύσκολα ματς πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Τα κορίτσια είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί αυτό που έκαναν σήμερα τους απέδειξε πως έχουν μεγάλη αξία και δεν υστερούμε σε τίποτα από κανέναν και θα ματώνουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο.

Είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά τα κορίτσια που έπαιξαν σήμερα ανταποκρίθηκαν στο 100% σε αυτό που ζήτησα. Επίσης, η Μπασούρη την ξέρουμε, είναι μία πολύ καλή παίκτρια και για αυτό την επιλέξαμε για την ομάδα μας».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO