Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα”

Την ΑΕΚ θα φιλοξενήσει η Ρ.Ε.Α. στο γήπεδο της Σοχώρας με τον Στέλιο Κοζανίδη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

 

 

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου (15.00), η ΡΕΑ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική της Women’s Football League στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η ομάδα του Ρεθύμνου  θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» στο 2024 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου τεχνικού, Στέλιου Κοζανίδη, υπάρχει πίστη για τη νίκη, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά και την ποιότητα των παικτριών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Κοζανίδη

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση. Η ομάδα έχει ποιότητα και έχει όλα τα φόντα για να βλέπουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς.

Από τη μεριά μας πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και να βελτιωνόμαστε.

Να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε για τη νίκη όποιον αντίπαλο και να έχουμε απέναντι.

Σε ό,τι αφορά το επικείμενο ματς, είναι μεγάλο το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας.

Στόχος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς είναι να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι γιατί αν η απόδοση μας κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όμως και εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και αναμένουμε ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το κλειδί θα είναι η υπομονή και το ποια ομάδα το θέλει περισσότερο.

Φυσικά και εγώ από τη μεριά μου ανυπομονώ για τον πρώτο μου αγώνα και θα είναι ιδανικό να συνδυαστεί το δικό μου ντεμπούτο με μία νίκη.

Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι θα τα καταφέρουμε και είναι σημαντικό στοιχείο για μία ομάδα.

Εύχομαι υγεία, χαρές, χωρίς τραυματισμούς για καμία παίκτρια, να έχουν όλοι και όλες προσωπική ευτυχία».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO