Connect with us

Πόλο

Παρόντες και στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών Βρούτσης και Μαυρωτάς

Μετά την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ο αναπληρωτή Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς παρακολούθησαν και αυτή των Γυναικών.

 

 

Τελευταία προπόνηση σήμερα (2/1) το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για την Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών που «πετάει» την Τετάρτη  στο Αϊντχόφεν προκειμένου να λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης θα λάβει μέρος με το βλέμμα την κορυφή και μεγάλο στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», όπως ανέφερε η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Αυτή η τελευταία προπόνηση έγινε με την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα είχαν παρακολουθήσει την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της Εθνικής πόλο Ανδρών.

Παρόντες στο ΟΑΚΑ εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Αφρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας και η έφορος και μέλος του Δ.Σ, Εύη Μωραϊτίδου.

Ο κ.Βρούτσης ευχήθηκε

«Ένα λαμπρό 2024 με πρόκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι» και όπως πρόσθεσε σε ανάρτησή του: «Διέκρινα πίστη και αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων τους, και πάθος για διάκριση που είμαι σίγουρος πως θα έρθει με τη συστηματική δουλειά του εξαιρετικού προπονητικού τιμ υπό την Αλεξία Καμμένου. Καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες του πόλο που τόσες φορές έχουν σηκώσει τη γαλανόλευκη ψηλά».

Πόλο

Στην κορυφή της Ελλάδας το τμήμα μίνι προπαίδων του ΝΟ Χανίων! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Εχει μέλλον! Στον τελικό οι προμίνι του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Αήττητοι στα ημιτελικά οι “μπέμπηδες” του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO