Connect with us

Χανιά

Λαμπράκης στο sportcaster.gr: Μέσα σε 10 μέρες θα έχει κλείσει το ρόστερ – Θέλουμε παίκτες με ποιότητα

Σε μια αποκαλύπτικη συνέντευξη στο sportcaster.gr ο team manager των Χανίων Σταύρος Λαμπράκης μιλάει για την πρόκληση του στόχου της ανόδου αλλά και για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

 

Σε μια αποκαλύπτικη συνέντευξη στο sportcaster.gr ο team manager των Χανίων Σταύρος Λαμπράκης μιλάει για την πρόκληση του στόχου της ανόδου αλλά και για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στην δεύτερη χρονιά του στην ομάδα ένας από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα ποδοσφαιρικά στελέχη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε στο sportcaster.gr για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση των Χανίων αλλά και για μια χρονιά που όλοι εντός και εκτός ομάδας την έχουν μετατρέψει σε ορόσημο.

Άλλωστε στόχος, εξαρχής, έχει τεθεί η πολυπόθητη άνοδος στην Super League 1 και παρότι τα Χανιά βρέθηκαν στην δεύτερη θέση, στα τελευταία παιχνίδια του 2023, ενώ προηγούμενως ήταν στην κορυφή ο Σταύρος Λαμπράκης τονίζει αρχικά: “Σίγουρα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα όμως από την απόδοση μας και ειδικά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό αδικούμαστε από την ισοπαλία και έπρεπε να κερδίσουμε. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι σοβαρή, διεκδικήτρια του τίτλου που πλέον είναι ένα πολύ καλό σύνολο και διεκδικεί την άνοδο. Συμφωνώ με τον κόουτς πως η ομάδα δεν κάνει κοιλιά, μας έλειψαν τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα Χανιά έχουν παρουσιάσει μια σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα, είχαμε μια σταθερά καλή εικόνα και για αυτό βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και στις δυνατότητες της και έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά”.

Η ιδιαιτερότητα που κάνει διαφορετικό το πρωτάθλημα φέτος είναι και το σύστημα διεξαγωγής: “Η κατάσταση με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής δείχνει πως δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο πρωτάθλημα και πως όλα θα παιχθούν στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι διαφορές θα είναι μικρές, θα γίνουν ακόμα μικρότερες με την διαίρεση των βαθμών και θεωρώ πως δεν θα υπάρχει καθόλου στην διαδικασία των play offs”

Πλέον ο Σταύρος Λαμπρακης βρίσκεται στην δεύτερη χρονιά του στο sportcaster.gr και όπως λέει ο ίδιος οι διαφορές στην ομάδα είναι πολύ μεγάλες σε σχέση με το καλοκαίρι του 2022: “Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχουμε την τύχη να βρίσκεται δίπλα μας μια διοίκηση που μας υποστηρίζει αρκετά, έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα μπροστά. Τα Χανιά έχουν μια άκρως επαγγελματική καθημερινότητα, οι εγκαταστάσεις στα Περιβόλια και την Μοναχή Ελιά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, οργανωτικά η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει, σε οργάνωση, τίποτα από ομάδες της Super League 1 και το θεωρούσαμε απαραίτητο για την βελτίωση της καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών. Ευτυχώς δίπλα μας είναι μια διοίκηση που μας υποστηρίζει πάρα πολύ και μας προσφερει ότι θέλουμε”.

Η ερώτηση του 1 εκ.: “Θα είναι τα Χανιά του χρόνου στην Super League 1”;

“Δεν είμαι Θεός για να προβλέψω τι θα συμβεί, όμως αυτό που γνωρίζω είναι πως τα Χανιά για πρώτη φορά στην ιστορία τους πρόκειται να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αυτό το εγγυώμαι, υπάρχουν και άλλες σοβαρές και καλές ομάδες, εμείς δεν υποτιμούμε κανέναν και επειδή πιστεύω πως θα πάει μέχρι το τέλος αυτή η διαδικασία, όσες ομάδες έχουν βάθος και την πυγμή να παλέψουν μέχρι το τέλος τότε αυτές έχουν και το πλεονέκτημα για να κόψουν πρώτες το νήμα”.

Από σήμερα ξεκίνησε και η μεταγραφική περίοδος, ήδη τα Χανιά έκαναν “σεφτέ” στις μεταγραφές με την απόκτηση του Νίλι και ο Σταύρος Λαμπράκης τονίζει στο sportcaster.gr ότι μέσα στο επόμενο 10ημερο, πιθανότατα, θα έχουν κλείσει όλα τα κενά: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, γίνεται μια αναβάθμιση του ρόστερ με μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του. Κάθε ρόστερ, μετά από αυτές τις τέσσερις μεταγραφικές περιόδους βγήκε πιο δυνατό και με μεγαλύτερη ποιότητα. Αυτό προσπαθούμε και τώρα, να κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές με ποιότητα που θα μας βοηθήσουν στον στόχο μας. Ήδη ο Νίλι ξεκίνησε προπονήσεις, θα γίνουν μια ακόμα στην θέση του στόπερ και άλλη μια σε αυτήν του κεντρικού μέσου. Πιστεύω πως στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, μπορεί και νωρίτερα αν και αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο όμως έχουμε αυτήν την πεποιθηση”.

Χανιά

Θέλουν νίκη με την Ηλιούπολη για παραπάνω από έναν λόγους…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μπήκαν στην τελική ευθεία για την Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Νίκη για να κλείσουμε την χρονιά στην δεύτερη θέση | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO