Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Η πρώτη προπόνηση του Κοζανίδη στη Ρ.Ε.Α. – Τι ζήτησε απο τις παίκτριες

Την πρώτη του συνάντηση με τις παίκτριες πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος προπονητής της Ρ.Ε.Α., Στέλιος Κοζανίδης.

 

 

 

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση με την ομάδα, παρουσία του προέδρου Ηρακλή Μανουκαράκη και της διοίκησης.

Ο πρόεδρος αρχικά πήρε τον λόγο και καλωσόρισε τον κ. Κοζανίδη, ενώ από τη μεριά του ο κόουτς απευθύνθηκε στις αθλήτριες μιλώντας για το ποδόσφαιρο, τα «θέλω» και τους στόχους.

Παράλληλα, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πως με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα μπορούν να πετύχουν πολλά στη συνέχεια.

Στέλιος Κοζανίδης: 

«Είναι μία διαφορετική ποδοσφαιρική πρόκληση για μένα, όμως, όταν βρέθηκα με τον κ. Μανουκαράκη δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο όπου και αν παίζεται. Είτε είναι ανδρών, γυναικών, Σούπερ Λιγκ ή τοπικό.

Γνωρίζω που έχω έρθει, γνωρίζω τη διοίκηση και την ομάδα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον προηγούμενο προπονητή, Νίκο Κυριακόπουλο.

Αυτό που θέλω εγώ από τις παίκτριες για τη συνέχεια και για όσο είμαστε μαζί είναι σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κάθε Κυριακή να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση και παίκτριες και έχουμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα μαζί χωρίς μεγάλα λόγια, γιατί το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στο τέλος θα δούμε το που θα έχουμε φτάσει.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους και πάνω απ’ όλα υγεία και χαρές».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO