Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Μούτας: Στον Πλατανιά είχαμε πάρει τον Γιακουμάκη με 20.000 ευρώ

Ο Δημήτρης Μούτας παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην θητεία του στον Πλατανιά της Super League 1 και την μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στην Χανιώτικη ομάδα

 

Ο Δημήτρης Μούτας είχε υπάρξει συνεργάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Πλατανιά και μιλώντας στο Gazzetta.gr αναφέρθηκε στην θητεία του στην Χανιώτικη ομάδα και στην μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη. Όπως τόνισε ο μεταξύ άλλων παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μίλησε για την άνοδο του Πλατανιά στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και για την ιστορία πίσω από την απόκτηση του Γιακουμάκη.

Το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Δημήτρη Μούτα:

– Πριν πάτε στη Γερμανία, περάσατε από τον Πλατανιά…

«Νοικοκυρεμένο σωματείο ο Πλατανιάς. Η ομάδα ανέβηκε από Β’ στην Α’ Εθνική, ήμασταν στην 8η θέση και είχαμε εξαιρετική πορεία ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα αλλά τότε ήθελαν να φέρουν ένα μεγαλύτερο όνομα για προπονητή και έτσι απομάκρυναν εκείνον που την ανέβασε».

– Εκεί είχατε και τον Γιώργο Γιακουμάκη. Πώς ήταν τότε σε νεαρή ηλικία;

«Τον Γιακουμάκη εμείς τον φέραμε στον Πλατανιά. Ο Γιάννης (Χατζηνικολάου) για την ακρίβεια. Τον έφερε στον Πλατανιά μόνο με 20 χιλιάρικα. Ήταν πολύ ταλαντούχος παίκτης, βελτιώθηκε, δούλεψε και πέτυχε κάποιους σημαντικούς στόχους. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Από τον Ατσαλένιο στον Πλατανιά και μετά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

– Πιστεύετε ότι αδικήθηκε ο Γιακουμάκης στην Ελλάδα;

«Πολλοί παίκτες έχουν αδικηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνουν μεγάλες πορείες. Σου είπα και πριν, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Η κρίση των οπαδών και των παραγόντων είναι τελείως διαφορετική από της Ευρώπης. Γι’ αυτό και όταν τα παιδιά φύγουν έξω, απελευθερώνονται. Νιώθουν ότι τότε ξεκινάει το ποδόσφαιρο για αυτούς. Βλέπεις πολλούς που το επιβεβαιώνουν. Αλλάζουν τελείως όταν φύγουν από την Ελλάδα».

Σούπερ Λιγκ

Παναθηναϊκός: Πέρασε από εργομετρικά ο Νίκας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξανά διεθνής ο Μάρκο Μπάκιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Η εξομολόγηση του Κώστα Γιαννούλη: Ευλογημένος που σταμάτησα με την φανέλα του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO