Connect with us

Γ' ΕΠΣΧ

Το κάλεσμα του Τάλου για το παιχνίδι με τον Γαλατά και το «ευχαριστώ» στους φίλους της ομάδας

Ο Τάλως Συριλίου καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι με τον Γαλατά την ερχόμενη Δευτέρα

 

Ο Τάλως αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Γαλατά την ερχόμενη Δευτέρα για την 5η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣ Χανίων και με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο του να τον στηρίξει. Παράλληλα, η ομάδα λέει το δικό της «ευχαριστώ» στους φίλους της, αλλά και στους χορηγούς της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Α.Σ. Τάλως Συριλίου,

Με χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε το επερχόμενο παιχνίδι μας με τον Ασπάλαθο, που θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Νεροκούρου στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 19:00. Είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και έχουμε ανάγκη τη στήριξή σας περισσότερο από ποτέ!

Οι φίλοι μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχία μας και η παρουσία σας στις εξέδρες είναι η αναντικατάστατη υποστήριξη που μας δίνει τη δύναμη. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί έναν αξέχαστο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός με την ομάδα του Ασπαλάθου με τους φιλάθλους υπόδειγμα δημιουργόντας μια πολύ φιλική και “φίλαθλη” ατμοσφαιρα!

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους. Είναι η συνεισφορά τους που μας επιτρέπει να διακριθούμε και να προχωρήσουμε πέρα από τα όρια μας.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που είστε δίπλα μας και μας υποστηρίζετε σε κάθε βήμα του δρόμου. Η συνοχή και η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε είναι η κινητήρια δύναμη που μας κάνει να προχωράμε μπροστά.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο του Νεροκούρου τη Δευτέρα στις 19:00 για να ζήσουμε μαζί αυτήν τη σπουδαία στιγμή! Μαζί, είμαστε αήττητοι!

Γ' ΕΠΣΧ

Πέρασε από τα Σφακιά ο Πλατανιάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Εύκολο πέρασμα από την Κάνδανο για την πρωταθλήτρια Κ19 των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Πρωταθλήτρια η Κ19 Χανιά, δεύτερος ο Πλατανιάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO