Connect with us

ΟΦΗ

Πέπε Μελ: Ο ΟΦΗ μού ταιριάζει και θέλω να πετύχουμε μαζί | pics

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τους στόχους, τη φιλοσοφία του και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας

 

O Πέπε Μελ είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, με την ανακοίνωση να έρχεται το απόγευμα. Λίγο αργότερα ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους και είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει τους στόχους, τη φιλοσοφία και τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της κρητικής ομάδας. Παράλληλα  παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ σημειώνοντας πως “Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, να έχουμε πιεστικό παιχνίδι και ο ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής στο ελληνικό πρωτάθλημα”, ενώ τόνισε επίσης πως “Ο ΟΦΗ μου ταιριάζει και θέλω να πετύχουμε μαζί”.

Τον Μαδριλένο τεχνικό παρουσίασε στους Δημοσιογράφους ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας ΠΑΕ  Μηνάς Λυσσάνδρου ο οποίος τόνισε: “Από σήμερα προπονητής της ομάδας μας είναι ο Πέπε Μελ, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ, ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας. Η εμπειρία, η φήμη και η προσωπικότητα του κ. Μελ είναι δεδομένη και δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ”. 

Οι δηλώσεις του Μελ

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη “Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, είναι πολύ σημαντική για μένα η συνεργασία με τον ΟΦΗ”, για να συμπληρώσει στη συνέχεια “Η ομάδα μου έχει μεταφέρει τι χρειάζεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προσφέρω για την ομάδα”.

Ο Πέπε Μελ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ και την επίτευξη των στόχων: “Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη η ομάδα και πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα play offs. Το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται να πάμε μέχρι το τέλος. Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, να έχουμε πιεστικό παιχνίδι και ο ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής στο ελληνικό πρωτάθλημα”, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ και να δουλέψει εκτός Ισπανίας: “Την απόφαση την πήρα από καρδιάς γιατί με την επαφή που είχα με την ομάδα, μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω να το ζήσω μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας”.

Ο 60χρονος τεχνικός έδωσε και τις βασικές συνιστώσες της αγωνιστικής του φιλοσοφίας: “Θα μιλήσω πρώτα με τους παίκτες, έναν προς έναν, και μετά θα χτίσω την βάση της ομάδας. Άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να πιστεύει στον προπονητή και ο προπονητής στην ομάδα του. Στο μυαλό μου είναι μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζει η ομάδα”.

Για την χρονική διάρκεια της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ και ότι υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, νιώθω ότι δεθήκαμε, ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έχω έρθει για να τον δώσω. Θέλω να έχετε υπομονή, γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες και θέλω και εγώ τον χρόνο μου”.

Για το αν είναι αρκετό το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της χρονιάς για να δείξει εκείνα που θέλει: “Αυτή είναι η δουλειά μου, ως προπονητής. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, το πιο σημαντικό για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι οι φίλαθλοι του. Η ομάδα πρέπει να παίξει για αυτούς, να προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για εκείνους”.

Για το αν βρίσκει ομοιότητες ανάμεσα στην Μπέτις και τον ΟΦΗ: “Πρώτα από όλα, οι φίλαθλοι μοιάζουν μεταξύ των δύο ομάδων και είναι κρίμα αυτό το χρονικό διάστημα να παίζουμε δίχως κόσμο στις εξέδρες. Η παράσταση δίχως θεατές είναι κρύα”.

Για την άποψη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν δέχτηκε πρόταση στο παρελθόν: “Γνωρίζω πολλούς παίκτες που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, πριν πολλά χρόνια είχα συζητήσει με ομάδες από την Ελλάδα και πιστεύω πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ μου ταιριάζει και θέλω να πετύχουμε μαζί”.

ΟΦΗ

Όταν ο Νίκος Μαχλάς κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

«Γιουνάιτεντ και Σίτι ενδιαφέρονται για τoν Μανδά»

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Στον Τζον Τοράλ το βραβείο Best Goal!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO