Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον Πέτρο Μαρινάκη ο ΠΑΟ Ρουφ

Ο Πέτρος Μαρινάκης ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

 

Ο μεταξύ άλλων παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Ρουφ όπως έγινε σήμερα γνωστό με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Πέτρος Μαρινάκης!

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Πέτρο Μαρινάκη, με τον οποίο επήλθε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Ζουμπουνέλης που εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας μας, παραμένει στο τεχνικό επιτελείο ως άμεσος συνεργάτης του κ. Μαρινάκη.

Ο Πέτρος Μαρινάκης έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής στο κορυφαίο επίπεδο με τις φανέλες του ΟΦΗ, του Εθνικού Αστέρα, του Ολυμπιακού Πειραιώς, καθώς και της ισπανικής Σεβίλλης.

Ως προπονητής έχει δουλέψει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ (Super League 1) δίπλα σε μια σειρά προπονητών, μεταξύ των οποίων και ο ιταλός Τζενάρο Γκατούζο, κατά το πέρασμα του τελευταίου από τον κρητικό σύλλογο. Έχει θητεύσει και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ ως προπονητής, σκάουτερ και τεχνικός διευθυντής.

Έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Κρήτης όπως η Νίκη Σητείας, ο ΑΟΑΝ, ο ΑΟ Τυμπακίου και η ΑΕ Νεάπολης.

Επίσης, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή σε Δόξα Δράμας και Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας σε επίπεδο Super League 2.

Ο κ. Μαρινάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Αούστρια είπε τα εξης:

“Καταρχάς, θα ήθελα να τονίσω πως αποτελεί τιμή για εμένα να είμαι μέλος μια ομάδας σαν τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, η οποία λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και παρέχει στον προπονητή όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουλεψει. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι ένα ισρτορικό σωματείο της Αθήνας, έχει μια μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους, καθώς έχω βρεθεί απέναντι του ως προπονητής της Νεάπολης Λασιθίου πριν από 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και διαπίστωσα όλα τα παραπάνω ιδίοις όμμασι Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Θοδωρή Κουνάδη, ο οποίος με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο και υπόσχομαι σκληρή δουλειά, ώστε να ανταμείψω αυτή την εμπιστοσύνη.”

Ο κόουτς σήμερα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του συλλόγου.

Πέτρο, καλωσόρισες στην αθλητική οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ!

Σούπερ Λιγκ

Η βαθμολογία της Super League: Φωτιά στο πρωτάθλημα – Ξανά δεύτερος ο ΠΑΟΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Άρης πέρασε από τη Λεωφόρο και… τελείωσε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Πέρασε από τα Σφακιά ο Πλατανιάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO