Connect with us

Χανιά

Χωρίς τρεις με Αιγάλω τα Χανιά – Η αποστολή

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Τσορνομάζ,  Εντγκαρ και Μανουσάκης

 

Με τρεις απουσίες θα παραταχθούν αύριο τα Χανιά για τον αγώνα με το Αιγάλεω στα Περιβόλια που θα γίνει στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσορνομάζ και Εντγκαρ, όπως και στον ανέτοιμο Μανουσάκη. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Αντώνης Μπουρσέλης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ 

Με προπόνηση στο γήπεδο των Περιβολίων ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (26/11, 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, που θα γίνει στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε γνωστή την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Τσορνομάζ και Εντγκαρ, όπως και οι ανέτοιμοι Μανουσάκης και Παναγιώτου. Επίσης εκτός έμειναν οι Κυρίτσης, Παχής, Κουκουράκης και φυσικά ο Ματάους.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Πενταράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μπουρσέλης, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μιούλερ, Μάνος, Βουό, Μάναλης, Βόρφι

 

Χανιά

Θέλουν νίκη με την Ηλιούπολη για παραπάνω από έναν λόγους…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μπήκαν στην τελική ευθεία για την Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Νίκη για να κλείσουμε την χρονιά στην δεύτερη θέση | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO