Connect with us

Χανιά

Τσιακίρης: Συμπαραστάτης μας ο κόσμος – Είμαστε σε καλό φεγγάρι

Στις καθιερωμένες του δηλώσεις ο Χρήστος Τσιακίρης στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να δείξουν τα Χανιά για να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω.

 

Ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη είπε αρχικά ότι “είναι πολύ σημαντικό καθώς η ομάδα μας είναι σε καλό φεγγάρι, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, θα έλεγα ότι διατηρούμε τις καλές εμφανίσεις γιατί παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο στην έδρα του Γιούχτα, είμαστε έτοιμοι για να το παρουσιάσουμε σε ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλή αμυντική παρουσία και αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλουμε τον μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη”.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Αιγάλεω υπογράμμισε πως: “Κάθε ματς έχει την δική του ιδιομορφία, έχουμε μπροστά μας τις μέρες για να δουλέψουμε ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Είναι διαφορετικό από αυτό με τον Γιούχτα, θεωρώ πως δεν θα έχει τον ίδιο γρήγορο ρυθμό”.

“Η δύναμη που δίνει ο κόσμος είναι τεράστια, έχουμε την ικανότητα να μπορούμε στα εντός έδρας παιχνίδια να υποστηριζόμαστε από τον κόσμο, τους καλούμε για ακόμα μια φορά να είναι συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα” αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία του κόσμου των Χανίων.

 

Χανιά

Βρέντζος: Οφείλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα παλεύει όλα τα παιχνίδια | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ταουσιάνης: Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι – Να τελειώσουμε με νίκες | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO