Connect with us

ΕΠΣΧ

Σοβαρή καταγγελία Τριανταφύλλου: Ανευ προηγουμένου σεξιστική επίθεση σε γυναίκα διαιτητή!

“Τα περιστατικά έχουνε καταγραφεί και το λόγο φυσικά θα έχουν τα αρμόδια όργανα” προειδοποιεί ο Προέδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ

 

Για ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος Χανίων  κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο  Γιώργος Τριανταφύλλου. Ο Προέδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ καταγγέλλει μια άνευ προηγουμένου σεξιστική και πλήρως απαξιωτική φραστική επίθεση που δέχτηκε γυναίκα διαιτητής σε αγώνα που έγινε χθες (18/11) στα τοπικά πρωταθλήματα Χανίων.

Χωρίς να ονομάζει το παιχνίδι αλλά και την διαιτητή που δέχθηκε την επίθεση, ο κ.Τριανταφύλλου προειδοποιεί πως τα “Τα περιστατικά έχουνε καταγραφεί και το λόγο φυσικά θα έχουν τα αρμόδια όργανα”

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή κ κατηγορηματικό τρόπο, την άνευ προηγουμένου σεξιστική κ πλήρως απαξιωτική για την προσωπικότητα της φραστική επίθεση που δέχτηκε Γυναίκα συνάδελφό μας, αλλά και το σύνολο των Αξιωματούχων Αγώνα, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος το Σάββατο 18/11.

Αυτή η θλιβερή μειοψηφία “φιλάθλων’ που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο εν έτη 2023, ως χώρο “εκτόνωσης” και σαν ξέφραγο αμπέλι, δεν θα επιτρέψουμε να πλήξει την αξιοπρέπεια και την προσπάθεια των Διαιτητών. Τα περιστατικά έχουνε καταγραφεί και το λόγο φυσικά θα έχουν τα αρμόδια όργανα.

Τοπικά

Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα στο Τυμπάκι – Θέλει το 2Χ2

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Οι προπονητές ψήφισαν στο sportcaster.gr – Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Μινώταυρος: Ανανέωσαν επτά νεαροί παίκτες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO