Connect with us

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Στο ΕΑΚ με ΠΑΟΚ ο ΟΑΧ, εντός έδρας ο Ολυμπιακός και εκτός ο Παναθηναϊκός

Την ομάδα που την απέκλεισε στο κύπελλο αντιμετωπίζει ο ΟΑΧ για την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας γυναικών καθώς θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 12:30 στο Ε.Α.Κ. Χανίων

 

 

Την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας γυναικών στο μπάσκετ με όλο το πρόγραμμα, να πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου την Κυριακή και όπως συνηθίζεται την φετινή χρονιά, με διαδικτυακή κάλυψη

 

Ο.Α.Χ – ΠΑΟΚ 12:30 ΕΑΚ Χανίων

Με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα του ΟΑΧ, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το αρνητικό σερί ηττών συνεχίζεται ενώ και τα προβλήματα μεγαλώνουν καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Μιλένα Μαριάνοβιτς όπως έγινε γνωστό την παραμονή του αγώνα.
Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας Αλβάρο Φερνάντεθ Βαλέρο μετά και την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία εκτός απροόπτου θα αναζητήσει το επόμενο διάστημα την αντικαταστάτρια της Μαριάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Πολυανίδη, Κασάπη, Καούκη, Ράτσα, Τζόουνς, Μαυράκη, Λίτσι, Μανουκάκη, Σμιθ, Φάρρου, Παπαγιαννάκη.

Διαιτητές: Φραγκούλη-Γαρινή-Κιουλάφας (Χριστινάκης)

 

Εύνικος-Πρωτέας Βούλας

Στις 13:οο στο 2ο Α. Λιοσίων ο Εύνικος φιλοξενεί τον Πρωτέα Βούλας και στόχος των γηπεδούχων είναι η νίκη καθώς έχουν δυο ήττες οριακές στο πρωτάθλημα και μια νίκη αυτή στα Χανιά στην πρεμιέρα στον Κλαδισό. Από την άλλη τα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική καθώς είχε αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος-Αντωνιάδης-Γαραντζιώτης (Αλετράς)

Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός  

Στις 13:45 στο “Δ. Καλτσάς” ο Αθηναϊκός έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” με όπλο την επίθεση του φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έχει να αντιμετωπισει και την κούραση απο τα ευρωπαϊκα ματς τα οποία για την ώρα δεν έχουν κοστίσει.

Ο Αθηναϊκός από την άλλη δεν μοιάζει ομάδα ικανή να απειλήσει το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη και θα παραταχθεί για το καλύτερο δύνατό.

Διαιτητές: Δελαγραμματικάς-Μαυρέλης-Ευφραιμίδης (Κουλούρης)

Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα

Στις 14:00 στο κλειστό της Λευκάδας η Νίκη του Ανδρέα Ζιάκα κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Σταύρου Νανάκου σε ένα ματς που αναμένεται ντέρμπι. Η Λευκάδα επιθετικά έβγαζε φωτιές στα Χανιά με την Μανίς να σημειώνει 40 πόντους ενώ από την άλλη θα εχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην άμυνα αφου επιθετικά δυσκολεύεται.

Διαιτητές: Τσάνταλη-Αγραφιώτης Γρ.-Κώνης (Σταθόπουλος)

Ελευθερία Μ.-Ηρακλής 

Επίσης στις 14:οο στο κλειστό του Μοσχάτου η Ελευθερία φιλοξενεί τον Ηρακλή. Πρόκειται για το πιο αμφίρροπο ίσως ματς της αγωνιστικής με την ομάδα των γηπεδούχων της Χατζηδάκη να είναι αήττητο με 3 στα 3 ενώ από την άλλη ο Ηρακλής έχει μόλις μια ήττα εντός προγράμματος από τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές: Ασημακάκη-Λιαρομμάτης-ΛΙόνας (Σαμαρτζή)

 Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας 

Τέλος, η αυλαία πέφτει στην αίθουσα 5 του Σ.Ε.Φ. με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες Καλλιθέας οι οποίες έχουν μόλις μια ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκο. Σίγουρα απο τα παιχνίδια που δεν έχει “κυκλώσει” ο κόουτς Σόφτσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πέσει αμαχητί.

Διαιτητές: Καλογριάς-Σιδέρης-Κούλης Κ. (Τεφτίκης)

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής 

ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ
Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα
Ελευθερία Μοσχάτου-Ηρακλής
Εύνικος-Πρωτέας Βούλας
Ολυμπιακός-Εσπερίδες
Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός

Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 6 270-196
2. Ελευθερία Μοσχάτου 6 216-185
3. Ηρακλής 5 231-211
4. Εσπερίδες 5 231-213
5. Ολυμπιακός 4 179-137
6. Εύνικος 4 185-183
7. Νίκη Λευκάδας 4 234-236
8. ΠΑΟΚ 4 223-253
9. ΠΑΣ Γιάννινα 4 183-214
10. Πρωτέας Βούλας 3 138-160
11. ΟΑ Χανίων 3 179-218
12. Αθηναϊκός 3 188-251

*Πρωτέας Βούλας και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

 

 

ΕΚΑΣΚ

3η παγκρήτια θέση για τα αγόρια U18 του ΟΑΧ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO