Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ασταμάτητη η Άμιλλα έκανε στο 3 στα 3

Με όπλο την επιθετική γραμμή η Άμιλλα πήρε μια ακόμα νίκη την 3η στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά με 3-1 κόντρα στον Κουμπέ.

 

Γκολ και θέαμα σε ένα ακόμα ματς της Άμιλλας η οποία φιλοξένησε στο Μόδι του Κουμπέ. Το συγκρότημα του Γιώργου Μπονατάκη πήρε τη νίκη με 3-1 και παραμένει έχοντας το απόλυτο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντόκο στο 64’ να ανοίγει το σκορ (1-0) και τον Κουμπέ να απαντάει άμεσα με τον Καλμπαζίδη ο οποίος έκανε το 1-1.

Η Άμιλλα όμως όπως και στο προηγούμενο ματς της Τετάρτης έτσι και σε αυτό ανέβασε στροφές στο φινάλε και σε ένα δίλεπτο 83΄έως 85΄πέτυχε δυο γκολ με τους Φυντικάκη και Ξεκουκουλωτάκη.

Άπαντες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Θησέα ο οποίος έχει ήδη 6 βαθμούς και αγωνίζεται την Τετάρτη με τον Κρητικό Αστέρα στο πρώτο από τα δυο ντέρμπι για την ομάδα των Περιβολίων.

Άμιλλα – Κουμπές  3-1

Β’ ΕΠΣΧ: 3η αγωνιστική

Γήπεδο: Μόδι

Διαιτητής:Κανελάκης

Βοηθοί: Ξενάκη – Καγιαμπάκης

Σκόρερ:64΄Ντόκο, 83΄Φυντικάκης, 85 Ξεκουκουλωτάκης/ 66’ Καλμπαζίδης

Συνθέσεις:

Άμιλλα (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Ποντικάκης, Μπεριάδης, Ψαράκης, Κτιστάκης, Μυλωνάκης, Ασκητίδης, Βασιλείου, Νικάκης(37’ Μπιτσάκης) Ντόκο, Παρασκευόπουλος Π.

Κουμπές (Παναγιώτης Παλαθούρας): Λιουδάκης, Κοντός, Ροκάκης, Μπολανάκης, Καλμπαζίδης, Στυλιανάκης,Μπαλαντινάκης, Γκάγκτζας, Σκυβαλάκης, Δρακονταείδης, Καρπουζάς

Παρασκήνιο

Είδε Ήφαιστο και Κρητικό Αστέρα ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Το παιχνίδι της μοίρας με τον πρωταθλητή Ποντίκα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

To Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης το φινάλε στην Β’ κατηγορία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO