Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Φουλ δράση για την 2η αγωνιστική με ντέρμπι σε Αγία Μαρίνα και Καστέλι

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στρέφεται το ενδιαφέρον του τοπικού πρωταθλήματος των Χανίων  για την 2η αγωνιστική η οποία θα έχει σέντρα το Σάββατο στις 16:15 με οκτώ αναμετρήσεις καθώς την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες ελέω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

Σάββατο με φουλ δράση σήμερα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική με τον αγώνα που ξεχωρίζει να είναι εκείνος στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ανάμεσα στον περσυνό πρωταθλητή και Κυπελλούχο Γρανίτη, και τον Άρη Σούδας.

Παράλληλα, Νέος Κισσαμικός και ΑΕ Κυδωνίας τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο του Καστελίου σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι του σημερινού… μενού, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεχάσουν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής με 4-0 από τον Απόλλωνα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο.

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται και στο Ελευθέριος Πατακάκης με τον Μινώταυρο να υποδέχεται την Σπάθα. Στα άλλα παιχνίδια, ο Παγχανιακός ΑΟΔΑ υποδέχεται τον Ηρακλή Νεροκούρου, η Παλαιόχωρα παίζει με τον Πανακρωτηριακό στην Κάνδανο σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, και στον Γαλατά ο Ιδομενέας φιλοξενεί την Ιωνία 2000. Τέλος, στα Νεροκούρου, ο Ίκαρος παίζει με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και ο Ποσειδώνας αγωνίζεται με την Θύελλα Καλαθενών στην Σούδα.

 

Γρανίτης – Άρης Σούδας

  

Ο περσινός πρωταθλητής Γρανίτης  επιστρέφει στην φυσική του έδρα στην Αγία Μαρίνα και υποδέχεται τον Άρη Σούδας.  Το συγκρότημα του Τάκη Διακάκη στην πρεμιέρα πήρε εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Ιωνία και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του. Αντίθετα ο Άρης Σούδας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Κυδωνίας εντός έδρας σε ματς που είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Γήπεδο| Αγία Μαρίνα

Διαιτητής| Τρίγκας
Βοηθοί |Μπούρδος-Μαρκάκης
4ος διαιτητής| Μισαηλίδης

Νέος Κισσαμικός – ΑΕ Κυδωνίας

Δεύτερο  συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για την ΑΕ Κυδωνίας η οποία μετά και τη νίκη κόντρα στον Άρη Σούδας με 1-0 έχει να αντιμετωπίσει τον περσινό δευτεραθλητή Νέο Κισσαμικό ο οποίος προέρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα.

Στόχος για τον Γιώργο Ριτζάκη η ομάδα πέρα από το αποτέλεσμα να επιστρέψει και στις καλές εμφανίσεις καθώς το προηγούμενο ματς αν και ντέρμπι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητα γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδα του Αλικιανού. Στην αντίπερα όχθη και ο Λευτέρης Βεστάκης θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα είναι από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Γήπεδο| Καστελίου

Διαιτητής| Γιαννουλάκης
Βοηθοί | Τίκας – Λογαρίδης

Μινώταυρος – Σπάθα

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται και στο Ελευθέριος Πατακάκης με τον Μινώταυρο να κάνει πρεμιέρα εντός γηπέδου στο πρωτάθλημα καθώς στην 1η αγωνιστική πήρε άκοπο τριποντο ανευ αγώνος στην Παλαιόχωρα. Αντίπαλος η Σπάθα η οποία ξεκίνησε εξαιρετικά ειδικά στο επιθετικό κομμάτι καθώς επιβλήθηκε με 6-0 του Ικάρου στο Κολυμπάρι. Στόχος και για τις δυο ομάδες το δεύτερο σερί τρίποντο.

Γήπεδο | Ελευθέριος Πατακάκης

Διαιτητής| Χρυσός
Βοηθοί |Μπραουδάκη Μ.-Λεκάκης

Παγχανιακός ΑΟΔΑ – Ηρακλής Νεροκούρου

 

Στους Αγίους Αποστόλους ο Παγχανιακός ΑΟΔΑ με τον Σταμάτη Φλεμετάκη πλέον στον πάγκο φιλοδοξεί μετά και τη νίκη της πρεμιέρας εκτός έδρας, κόντρα στην Θύελλα Καλ. να «ντουμπλάρει» τα τρίποντα.  Την ίδια ώρα ο νεοφώτιστος Ηρακλής Νεροκούρου του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας με τον Ιδομενέα 1-1 σε ένα ματς με πολλές φάσεις χωρίς όμως νικητή. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής.

Γήπεδο| Αγίων Αποστόλων

Διαιτητής| Κασσελάκης
Βοηθοί |Παναγόπουλος-Νταμαδάκης

Παλαιόχωρα – Πανακρωτηριακός

Στην Κάνδανο ταξιδεύει ο Πανακρωτηριακός ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του παίρνοντας σπουδαία νίκη στα Καθιανά με 4-1 κόντρα στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών και θα φιλοξενηθεί από την Παλαιόχωρα του Μανώλη Πηγουνάκη.

Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα στα χαρτιά ελέω απινιδωτή θέλουν στο δεύτερο θεωρητικά εντός έδρας ματς να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έστω και αν αγωνίζονται στην Κάνδανο καθώς το γήπεδο στην Παλαιόχωρα έχει κριθεί ακατάλληλο.

Γήπεδο| Κανδάνου

Διαιτητής| Κουκλάκης
Βοηθοί | Κατσαρός-Ζιούτης

Ιδομενέας – Ιωνία 2000

Στον Γαλατά ο Ιδομενέας μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας 1-1 με τον Ηρακλή Νεροκούρου και με επιστροφές στην βασική του ενδεκάδα αντιμετωπίζει την Ιωνία 2000. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς το συγκρότημα της Σπλάντζιας δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα καθώς ηττήθηκε με 4-0 από τον Γρανίτη. Υπενθυμίζεται πως στον πάγκο την φετινή χρονιά βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγελάκης.

 

Γήπεδο| Γαλατά

Διαιτητής| Κουκουράκης,
Βοηθοί | Βράγκου Αικ.- Κοτσιφάκης

Ίκαρος – Απόλλωνας

Στα Νεροκούρου, ο Ίκαρος μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή καθώς θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα ο οποίος προέρχεται από εμφατική νίκη με 4-0 στην πρεμιέρα κόντρα στο Νέο Κισσαμικό. Από την άλλη η ομάδα του Αγίου Ιωάννη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα καθώς στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική και πήρε μια ευρεία νίκη με 4-0 στην έδρα της κόντρα στον Νέο Κισσαμικό

 

Γήπεδο| Νεροκούρου

Διαιτητής| Κρικέλης
Βοηθοί | Αναστασάκης-Ντάλιος

Ποσειδώνας Τσικαλαριών – Θύελλα Καλλαθενών

Τέλος Ποσειδώνας Τσικαλαριών και Θύελλα Καλλαθενών μετά και τις ήττες την προηγούμενη αγωνιστική ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα θέλοντας να διαγράψουν τις άσχημες εμφανίσεις της πρεμιέρας. Ο νεοφώτιστος Ποσειδώνας με τον Γιώργο Ζερβουδάκη στον πάγκο να συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά και από την άλλη το δίδυμο Παρασκάκη – Αρτζουχαλτζή μοιάζουν να έχουν δύσκολο έργο την φετινή χρονιά και αυτά τα ματς αν και νωρίς θεωρούνται κομβικά κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι.

Γήπεδο| Σούδας

Διαιτητής| Κανελάκης
Βοηθοί | Κολοκοτρώνης – Μαρκετάκης

 

Το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου | 16:15
Παλαιόχωρα-Πανακρωτηριακός
Ποσειδών Τσικαλαριών-Θύελλα Καλαθενών
Μινώταυρος-Σπάθα
Παγχανιακός/ΑΟΔΑ-Ηρακλής Νεροκούρου
Ικαρος Μουρνιών-Απόλλων
Ιδομενέας-Ιωνία 2000
Νέος Κισσαμικός-ΑΕ Κυδωνίας
Γρανίτης-Αρης Σούδας

Η βαθμολογία:

  1. Σπάθα 3 (6-0)
    -. Γρανίτης 3 (4-0)
    -. Απόλλων 3 (4-0)
    -. Παγχανιακός / ΑΟΔΑ 3 (3-0)
    -. Μινώταυρος 3 (3-0)
    -. Πανακρωτηριακός 3 (4-1)
    -. ΑΕ Κυδωνίας 3 (1-0)
    7. Ιδομενέας 1 (1-1)
    -. Ηρακλής Νεροκούρου 1 (1-1)
    9. Άρης Σούδας 0 (0-1)
    -. Ποσειδώνας Τσικαλαριών 0 (1-4)
    -. Θύελλα Καλαθενών 0 (0-3)
    -.Παλαιόχωρα 0 (0-3)
    -. Νέος Κισσαμικός 0 (0-4)
    -. Ιωνία 2000 0 (0-4)
    -. Ίκαρος Μουρνιών 0 (0-6)

Α' ΕΠΣΧ

Βαρύ πένθος στο χανιώτικο ποδόσφαιρο: “Έσβησε” ο Παναγιώτης Γαλεράκης σε ηλικία 42 ετών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Νίκη για Απόλλωνα, ήττες για ΑΟΤ και Ρεθυμνιακό – Στη 2η θέση οι πρωταθλητές Χανίων

Απόλλωνας
Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ιωνία 2000: Τρεις ακόμα ανανεώσεις!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO